CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Adi Forest
Mesaje: 634
Membru din: Vin Noi 15, 2013 10:00
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de Adi Forest »

Cupa Primaveri MV2 Editia - XI – editie traditionala
Organizator: Fabrica de Nada cu sprijinul lui Victoras Petcu
Locul de desfasurare: MV2
Perioada: 6-9 aprilie 2017 (72 ore – joi ora 12 - duminica ora 12)
Taxa: 2400 lei / echipa 3 pescari cu drepturi depline
Premii: sistem clasic - premii la general
Locuri: 21 (7 locuri pe fiecare sector)

Imagine

Balta va fi impartita in 3 sectoare valorice (A, B, C) .
Pe fiecare sector vor fi intocmite 2 clasamente separate, unul bazat pe cantitate si unul bazat pe calitate (unde puncteaza cei mai mari 7 pesti pe sectorul A, cei mai mari 5 pesti pe sectorul B, si cei mai mari 3 pesti pe sectorul C).
Castigatoarea concursului este echipa cu cel mai mic numar de puncte in urma adunarii punctelor din cele doua clasamente. In caz de egalitate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul de cantitate.

Se puncteaza crap comun, crap oglinda si amur cu greutatea mai mare de 1500 grame.

Se vor face 2 trageri la sorti: una pentru numarul de ordine (aceasta va fi in ordinea achitarii avansului) si una pentru numarul standului.

Premii:

LOCUL I 17.000 lei + cupe, diplome (cota 1:8)
LOCUL II8.500 lei + cupe, diplome (cota 1:4)
LOCUL III4.500 lei + cupe, diplome (cota 1:2)

CMMC - 2.000 lei + cupe, diplome

Atentie: CAPTURA SE CUMULEAZA CU ORICARE ALT PREMIU SI NU SE SCADE DIN CLASAMENTUL DE CANTITATE SAU CALITATE.

REGULAMENT :
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare. Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4. (ELIMINARE)
2. Se pescuieste cu orice tip de nada. Este interzisa nada sau momeala vie. (ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (ELIMINARE)
4. Pestii trebuie manevrati cu grija pe mal - sanctiune: depunctare 25 kg la prima abatere din clasamentul de cantitate, la a doua abatere ELIMINARE.
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20 bucati. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac (Avertisment).
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea rapida a plumbului in caz de ruptura. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului (Avertisment).
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand intre orele 8.00 si 18.00 (Avertisment).
8. Concurentii nu au voie sa circule cu masinile in timpul concursului. Este interzisa parasirea baltii fara informarea arbitrului, administratiei baltii. Parasirea baltii si revenirea in stand se va face dupa efectuarea controlului la masina de catre arbitru (Avertisment).
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte
manifestari huliganice (Avertisment prima abatere, la a doua abatere ELIMINARE)
10. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit (ELIMINARE)
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu leaduri (Avertisment).
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate (depunctare 25 kg din cantitatea totala de peste prinsa daca se primeste reclamatie in 60 minute dupa terminarea concursului).
13. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in stand (Avertisment).
14. Se poate intra cu minciocul sau lanseta in apa numai pana la nivelul cizmelor sau al genunchilor pentru punerea sacilor de pastrare si pentru scoaterea pestilor cu minciogul. (Avertisment)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare dar nu cu un membru al altei echipe. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea grea este permisa in intervalul orar 9.00 – 17.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarui tip de nada cu diametrul pana la de 70 mm sau folosirea rachetei de nadit, a catapultei si a cupei de nadire. Nadirea din cobra este permisa non-stop pe toata durata concursului.
17. Se poate pescui cu plumb fix, (pierdut sau in–line) sau arc naditor.
18. Este permisa folosirea pastei solubile pe plumb sau pe bila.
19. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa. (Avertisment)
20. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi Avertisment, la a doua astfel de abatere ELIMINARE.
21. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial. (Avertisment)
22. Noaptea nu se permite iesirea din stand mai departe de drumul de acces, decat pentru satisfacerea nevoilor fiziologice. (ELIMINARE)
23. Incercarea de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii sau personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.
24. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului.
25. In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea
competitiei. Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta. In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 48 de ore programate initial. Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii.
26. Se considera ca echipele inscrise in concurs si-au insusit prezentul regulament si sunt de acord cu acesta.


ARBITRAJ:
Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 7.00 si seara incepand cu ora 18.00.
La aceste cantariri un vecin de stand este obligat sa participe.
Exceptie face cazul cand un concurent a prins mai mult de 20 crapi, amur sau o captura mai mare de 15 kg. Atunci se pot face si cantariri suplimentare.
Cu acceptul arbitrilor sau al organizatorului, se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.
Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesizeze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului.
Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal doar in scris si in cel mult o ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 ron. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
La incheierea concursului, arbitrii verifica starea de curatenie a standurilor.

ATENTIONARE:
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 20 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul cu o greutate mai mare de 1500 grame.
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

Concursul incepe Joi la ora 12.00 si se termina Duminica la ora 12.00. Daca o echipa inteapa un crap in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12.00 sa-l scoata.
Adunarea pe balta Joi la ora 8.30, tragerea la sorti incepe la ora 9.00. La ora 10.00 intrarea pe standuri. Pana la ora 12.00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit. La ora 12.00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.
Festivitatea de premiere duminica 9 aprilie 2017 la ora 13.30.

Inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minim 1.000 lei. Avansul se poate achita in contul RO50 INGB 0000 9999 0504 2847 Banca ING, titular Visan Adrian Nicolae sau la show-roomul Senzor Planet (strada Cezarescu Economu nr.43) ori la magazinul partener Claumar Pescar (bulevardul Ghencea nr.30 – Bucuresti).
Cei care achita avansul si vor sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul, (avansul nu se returneaza).
Premiile sunt valabile doar pentru 21 locuri ocupate. In situatia in care nu se vor ocupa toate locurile premiile se vor diminua procentual in functie de cate echipe participa.
Data limita de achitarea integrala a taxei este 15.03.2017.

Telefon contact:
Visan Adrian – 0727.314.469

Daniel.C
Mesaje: 58
Membru din: Dum Dec 20, 2015 17:34
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de Daniel.C »

Daniel Constantinescu + Daniel Banu

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Mesaje: 2308
Membru din: Vin Mar 19, 2010 17:36
Puncte: 0
Localitate: București

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de Alexandru Mihai »

Green Lake 1 - Tudor Paunescu- Alexandru Mihai
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Avatar utilizator
govo
pescar de competitie
Mesaje: 2080
Membru din: Dum Dec 26, 2010 14:07
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de govo »

Friends Carp Team 1 - Govoreanu Marius - Radu Teodorescu - Bogdan Pall
C.S. Friends Carp Team

Dan Draguloiu
Mesaje: 658
Membru din: Lun Apr 29, 2013 17:53
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de Dan Draguloiu »

Green Lake 2 -Dan Draguloiu-Ionita Nicolae Zetec
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

Tanoman
Mesaje: 35
Membru din: Dum Aug 16, 2015 16:50

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de Tanoman »

Altstadt Carp Team-Gozgar Sergiu+parteneri

maty
Mesaje: 581
Membru din: Mar Ian 11, 2005 20:37
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de maty »

Maty+ Dani
ajutorul vine de sus.

Avatar utilizator
Marian Constantin
Veteran
Mesaje: 3266
Membru din: Lun Feb 15, 2010 22:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de Marian Constantin »

X-treme Baits
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Avatar utilizator
Yntisar26
Mesaje: 48
Membru din: Vin Oct 02, 2015 12:53

Mesaj de Yntisar26 »

Razvan Adrian + parteneri

Trimis de pe al meu SM-A500FU folosind Tapatalk

butelie
Mesaje: 707
Membru din: Mie Ian 13, 2010 20:02
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA PRIMAVERII MV2 - editia XI - 06-09.04.2017

Mesaj de butelie »

Razvan Niculescu + parteneri
Razvan Niculescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”