CUPA PROCARP INTERCLUBURI 20-24 MAI, LIVADA-BIHOR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

shubu
Puncte: 0

Mesaj de shubu »

Iata si rezultatele finale:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Sinca Bogdan

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Bravo Cataline, bravo baieti. O treaba facuta profesional.
Si cel mai important ca dupa Constanta si Brasov au aparut si la voi echipe puternice. Craiova vine si ea. Bravo Liviu.
Pescarii adevarati incet, incet, iau locul amatorilor care se cred pescari dind din gura. (Ctalin stie. :lol:)
Inca o data felicitari.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

supercarpio

Mesaj de supercarpio »

Felicitari tuturor participantilor la acest concurs reusit!!!

-Marius
-Marius (Dr. A)
Carp Anglers Group, USA
http://www.carpanglersgroup.com/

"The ..... is not what it used to be."

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

De mult n-am mai vazut asa atmosfera placuta la un concurs de crap. Cu exceptia unei mici neintelegeri aparuta in penultima zi, de care nu are sens sa vorbesc.
Un singur lucru nu a reusit Catalin sa-l faca: sa vorbeasca cu CEL DE SUS sa ne scuteasca de ploi. Am "inghitit" ploaie cat pentru un an intreg.

Din pacate, "bafta" si "mult succes"-ul primite din greu de la toata lumea si soseta intoarsa :evil: de la tragerea la sorti m-au aruncat "pe apa mica" si trebuie sa recunosc (spre rusinea mea) ca munca de "ciortaniada" o detest. Inca o greseala la sondarea in graba din prima zi si rezultatul se vede. Din pacate, am tras echipa in jos. MII DE SCUZE!

Multumim organizatorilor, multumim lui Dinu si lui Dan. Dinu, super patron de balta, nu stiu cati alti administratori sau patroni de balta ar mai face ce a facut el. Sa-si hartaneasca masina pe noroaie si sa-si piarda timpul cu caratul sculelor pe si de pe balta.
Multumim din nou, sper sa revenim.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Traian

FELICITARII !!!

Mesaj de Traian »

Bravo baieti tineti-o tot asa felicitari cistigatorilor, bravo "CARPFAN" ,(ne vedem in Iulie :wink: )

shubu

Mesaj de shubu »

Sinca Bogdan

mario_kempes10

Mesaj de mario_kempes10 »

Felicitari organizatorilor,participantilor,dar sa nu uitam nici de Dl.Dinu ,administratorul acestei superbe balti,care a adus-o la nivelul care este acum si care se preocupa continuu pentru ca cei care-i calca pragul sa plece fericiti dupa un pescuit de vis.Inca o data felicitari tuturor.

mario_kempes10

Mesaj de mario_kempes10 »

Felicitari organizatorilor,participantilor,dar sa nu uitam nici de Dl.Dinu ,administratorul acestei superbe balti,care a adus-o la nivelul care este acum si care se preocupa continuu pentru ca cei care-i calca pragul sa plece fericiti dupa un pescuit de vis.Inca o data felicitari tuturor.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

O POVESTE DE "DINCOLO":
"dincolo" este expresia folosita de organizatori pt balta Livada de Bihor; le reamintesc ca se afla inca in ROMANIA!!
Daca la inceput se parea ca primeaza corectitudinea , favoritismele s-au instalat din prima clipa; nici nu se putea alfel cand organizatorii au echipe in concurs si la fel si arbitrul sef al carui frate era concurent in una din echipe si care culmea s-a clasat pe locul 2, fratiorul-arbitru si arbitri din subordine avand grija ca pestii echipei acestuia sa fie cantariti imediat ce erau prinsi pentru a nu scadea in greutate si sa treaca bariera celor 5 kg de pe unul din sectoare in conditiile in care cantarirea se facea cu cantare mecanice utilizate fara trepied care aveau o precizie de 200g. In aceste conditii pestii unor echipe aveau 4980g si nu se punctau iar ale altora 5000g. Nu stiu cum erau cantariti pe celalalt sector pestii de 1500g, bariera care trebuia trecuta pe celalalt sector.
O alta neregula a fost distanta dintre standuri care in loc sa fie de 50m asa cum era prevazut in regulament era de 50m dar dus-intors. In acest fel bilele bune nadite de vecinii de standuri ajungeau pe patul tau de nada si asta mai ales noaptea. acest lucru s-ar elimina daca s-ar respecta cei 70m prevazuti in regulamentul international.
O alta anomalie a fost popularea baltii cu pesti peste 10 kg in timpul concursului.Brusc echipe care pe zi prindeau carasi , ciortani si crapi de 5000g (asta daca nu rupeau din intepare), au avut pesti intre 13 si 17 kg luati evident noaptea.
Deciziile organizatorilor si ale arbitrilor erau luate nu in concordanta cu regulamentul ci in functie de sfaturile anumitor concurenti ceea ce iar nu este normal.
Toate acestea s-au reflectat in clasament unde pe podium au urcat echipe prietene sau rude cu organizatorii.

Concluzia este una singura . E nevoie de infiintarea unei federatii care sa adopte un regulament ferm care sa si fie respectat in totalitate, arbitrii sa fie profesionisti si sa nu-si bata joc de munca si timpul unor oameni si de ce nu si de banii acestora .
Cei care organizeaza concursuri sa inteleaga ca au si responsabilitati si ca participantii platesc o taxa pt un regulament care ar trebui RESPECTAT. In regulament sa se precizeze exact cine sunt organizatorii, cine ia deciziile , modalitatea de tragere la sorti astfel incat sa iti poti alege concursurile la care sa participi. Nu sa platesti pt friptura si sa capeti varza.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="Vali Vesa"]De mult n-am mai vazut asa atmosfera placuta la un concurs de crap. Cu exceptia unei mici neintelegeri aparuta in penultima zi, de care nu are sens sa vorbesc.

Din pacate, "bafta" si "mult succes"-ul primite din greu de la toata lumea si soseta intoarsa :evil: de la tragerea la sorti m-au aruncat "pe apa mica" si trebuie sa recunosc (spre rusinea mea) ca munca de "ciortaniada" o detest. Inca o greseala la sondarea in graba din prima zi si rezultatul se vede. Din pacate, am tras echipa in jos. MII DE SCUZE!

Se pare ca soseta e tot timpul pe dos; si tinand cont ca nu-ti place ciortaniada ti-ai umplut timpul liber cu contestatii.
P.S. cere filmarea de la mica neintelegere asa cum o numesti poate asa mai inveti si tu cate ceva din pescuit si o sa observi ca nu are legatura cu ciorapul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”