Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
lasa-l Radule, nu vine el pe frigul asta... Daca pica pe pontoane? Ce face el cu rulota? unde pune rulota?body scrie:Pai unde sunt cei care voteaza concursuri cu bani putini care vor cupe?
Nae nu mai scrii nimic?
RAdu Badica
Este cu Popescu de la Alba intr-o vizita de lucru....body scrie:Pai unde sunt cei care voteaza concursuri cu bani putini care vor cupe?
Nae nu mai scrii nimic?
RAdu Badica
Nae, iti iei o partenera calificata care sa-l "ridice" in grad pe celssius si te-ai scos...la virsta mea nu pot sa stau la 0 grade in cort .
popescu59 scrie:Daca nu ati citit am fost ieri pe Mv2 m-am antrenat si ma voi antrena si pregati pina ingheata apele .Nu va pot spune aici de ce nu particip la acest frumos concurs . Unul din motive este ca exista varianta sa nu pot sta in rulota si la virsta mea nu pot sa stau la 0 grade in cort .
Daca transpira cam face dus? Anul trecut dadeai sfaturi de incalzitoare cort ....ca al tau...cel mai cel...gabi1 scrie:Nae, iti iei o partenera calificata care sa-l "ridice" in grad pe celssius si te-ai scos...la virsta mea nu pot sa stau la 0 grade in cort .![]()
.....acum l-ai demoralizat luandu-i partenerul, cum sa suporte ofensa??Stiu Nae nu e problema si vara nu suporti caldura! hahahhahahahahahahah
Radu Badica
popescu59 scrie:Daca nu ati citit am fost ieri pe Mv2 m-am antrenat si ma voi antrena si pregati pina ingheata apele .Nu va pot spune aici de ce nu particip la acest frumos concurs . Unul din motive este ca exista varianta sa nu pot sta in rulota si la virsta mea nu pot sa stau la 0 grade in cort .