Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca ar fi sa rezum, i-as spune simplu: "Fenomenul Corbu - Q.E.D."Dan Mitranescu scrie:Multumesc celor care ne-au felicitat si la randul meu vreau sa felicit toate echipele participante .
Un concurs cu regulament international , organizat la standarde internationale , cu premii ce depasesc cu mult taxa de participare , organizat pe pista de CN si CM 2014 , cea mai echilibrata balta din tara ... si numai 22 echipe la start din 75 posibile. Ceva parca nu se potriveste . Aceasta "nepotrivire" ma face sa spun ca a fost unul dintre cele mai puternice concursuri la care am participat . Consider ca au fost pe balta cel putin 15 echipe dintre care se pot alege oricare trei ,pentru formarea unui lot, ce poate castiga lejer CM 2014 .
Rezultatele conteaza mai putin in astfel de situatii si numai o inspiratie de moment formeaza podiumul .
Multumiri domnului Carstocea pentru tot ce inseamna Corbu . Ne-a pus la dispozitie o balta echilibrata si cele mai complexe conditii de pescuit. Ne-a oferit doctoratul in pescuit .
Despre ce este in spatele acestor lucruri ( conditii , organizare , premii ) cuvintele sunt de prisos ... Jos palaria.
popescu59 scrie:Nu am absolut nimic cu lotul Energy ,daca asta a parut imi cer scuze nu am avut nici ce-a mai mica intentie , am facut doar o constatare care se vede in clasament locurile 17 si 18 din 22 participante.Ma asteptam ca , campioana mondiala sa cistige fara probleme acest concurs mai ales ca participante ereau toate echipele concurente, dar nu a fost sa fie .
Asa este Razvane..dar au fost si 6 echipe prezente !razvan nafornita scrie:Singura persoana realista dintre cei care au scris pana acum este Andrei Vladeanu .
Chiar NU se poate face performanta intr-un asemenea concurs fara un efort deosebit , atat fizic cat si financiar .
De aici incolo intervine si norocul pe care il are fiecare echipa .
Un lucru pe care nu am vazut sa-l remarce cineva ( desi toata lumea felicita pe unii , injura pe altii ) este faptul ca in concursurile organizate in ultimii 2 ani pe balta de la Corbu , singura echipa care a obtinut rezultate constante si care aproape la fiecare concurs a avut reprezentanti pe podium este echipa Carping .