Multumim pentu uraremirceamrc28 scrie:fire intinse tuturor!Hai PRO TEAM!

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Multumim pentu uraremirceamrc28 scrie:fire intinse tuturor!Hai PRO TEAM!
da de ce vreti sa intrati pe contrasensTraian scrie:Va rog sa imi spuneti la ce km se vireaza la stinga de pe autostrada in directia spre Bucuresti.Multumesc anticipat
La km. 30 fix dreapta in directia Pitesti - Bucuresti .Traian scrie:Va rog sa imi spuneti la ce km se vireaza la stinga de pe autostrada in directia spre Bucuresti.Multumesc anticipat
la indicatorul bolintinTraian scrie:Va rog sa imi spuneti la ce km se vireaza la stinga de pe autostrada in directia spre Bucuresti.Multumesc anticipat
Ai aici toate informatiile :Traian scrie:Va rog sa imi spuneti la ce km se vireaza la stinga de pe autostrada in directia spre Bucuresti.Multumesc anticipat
Autostrada Bucuresti � Pitesti km 30, dreapta spre Bolintin Vale.Traian scrie:Va rog sa imi spuneti la ce km se vireaza la stinga de pe autostrada in directia spre Bucuresti.Multumesc anticipat
AFINATA AIA ERA DE LA MINE!Dan Badarcea scrie:1. bogdanel daca e afinata din stocul lui dragos vin negresitUngureanu Bogdan scrie:Dan Badarcea![]()
sa vii pe la mine sa te servesc cu o afinata........si sa-ma aduci si torrix-urille alea ca nu am bete la concurs![]()
![]()
![]()
cum te mai iei tu de mine....asa din nimic...ce atent esti tu la ce postez eu![]()
![]()
![]()
![]()
2.torrix-urile le am la curatat,dar daca vrei iti pot aduce 3 SONIK SK4 3.66,3.5lb. ce crezi te ajuta?![]()
![]()
![]()