CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
vali dumitru
Puncte: 0

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de vali dumitru »

dciasi scrie:... Si cand ma gandesc ca in 2012 se va desfasura pe aceasta balta Campionatul Mondial de pescuit la crap...
Domnilor luati masuri !!! Macar sa nu rada o lume intreaga de noi...

Deocamdata nu e nimic scris, numai vorbe.
dciasi scrie:...
Le-ati tras o teapa celor 58 de echipe (printre care si nume grele in pescuit)
58 de echipe au fost toate, si primele 4 si-au luat teapa?
dciasi scrie: Acum 1 saptamana s-a incheiat pe MV2 Campionatul National prinzandu-se 6,4 t de peste in 72 ore, inregistrandu-se si record european cu >1.200 kg pe stand. Acum s-a castigat balta cu < 60 kg pe stand (am inteles ca tot o echipa de la Carping). Or fi uitat sa pescuiasca...?
Nu, nu am uitat sa pescuiesc, am mai invatat ceva......socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de pe balta, a trebuit sa ma adaptez situatiei de la fata locului. Daca te uiti pe clasament primele 20 de ore nu am avut nici un peste si si-au mai dat drumul la maini inca 4 pesti, asta dupa cele 20 de ore fara peste. :twisted:
Valentin Dumitru

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

La un concurs de o asemenea anvergura ne asteptam sa vedem ceva dulapi dar asa din ce vad se trateaza crapi under 10 ca niste mari realizari in timp ce asa ceva pana la urma se prind oriunde sau sa intelegem ca astia de au fost prinsi sunt vedetele baltii si probabil printre putinii supravietuitori ? :mrgreen:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

stan madalin scrie:
chiuchi scrie:Doamneee... ce panarama de concurs! Bine macar ca v-ati distrat si v-ati simtit bine alaturi de companiile celorlalte standuri
Nu vreau sa fiu inteles gresit .
Ceea ce am avut de criticat din partea organizatorilor a fost atitudinea lui Costel Stanila care ne-a facut mincinosi in fata in sensul " si chiar ati bagat 4.500 lei in concursul asta ? " . Da serifule , atata ne-a dus .
Costel Stanila , sa-i multumesti colegului meu de echipa , Valentin Ionita , care a fost foarte calm .

In rest am rugat doar mare atentie in alegerea locatiilor urmatoare . Totusi este Cupa Romaniei .
Pt. ca daca balta asta este discreditata fiindca a fost recoltata chiar si pe ultima suta de metrii ca, nu ne dorim acelasi lucru si cu A.P.C.R.

Cat pentru cei care cred ca fac asta din invidie , nu eram nebun sa sper la un loc in primii 10 , pt. ca au fost multi pescari mai titrati si mai talentati . Tot ce imi doream era sa prind peshte la nivelul acestui concurs si sa-mi bat recordurile personale , exemple alte balti demne de astfel de concursuri .
Sincer nici eu nu te cred ca ai bagat 45 mil in concurs, poate ti-ai luat lansete echipament ceva, nu ai cum sa bagi atatia bani.
Aceasta Cupa a Romaniei a fost crucia balti, daca nu se calma colegu iesea cu baie in sange. :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Dl Stan,
Lasati-o moarta cu nada de 4500ron pt un concurs pe hobaia de 48 de ore,balta recunoscuta ca fiind balta de ten...
Un kg de boilles bun te costa 50-60 ron maxim deci refuz sa cred ca ati avut in stand mai mult de 80 kg de boilles nepunand la socoteala porumbul care practic nu conteaza, financiar vorbind.Pe mine personal toata nada nu m-a costat mai mult de 600 ron si m-am intors cu mai bine de jumatate acasa...cred ca daca intradevar ati bagat atatia bani in nada pt un concurs de 48 de ore ati gresit flagrant si nu trebuie sa va suparati cand alti pescari va privesc cu suspiciune.Sau...,vorba lui Genes,v-ati cumparat si lansete de banii astia :D

Celor care se simt furati de organizatori la acest concurs as vrea sa le aduc aminte cat a fost taxa-500ron!!!-deci f mica,si faptul ca de la inceput se stia faptul ca nu vor fi premii in bani,dorindu-se recuperarea unor datorii! Stiati situatia si ati platit totusi taxa...de ce va suparati acum?!??Iar in ceea ce priveste premiile,mie mi s-au parut EXTREM DE ATRACTIVE!!!Sa fii numit MAESTRU AL LACULUI si primele 4 echipe sa mearga pe Tancabesti alaturi de ECHIPA NATIONALA intr-un concurs GRATIS!!!Ce va puteati dori mai mult de la un concurs de 500ron?
Pacat ca nu s-a prins si peste,dar asta e...mie imi plac si genul asta de concursuri,cu peste putin si greu de prins(bine...nici chiar asa putin :D :D :D )

In alta ordine de idei,vreau sa felicit echipa castigatoare,ocupantele locurilor2-4 si pe toti cei care au rezistat pana la final si au ramas sa-i aplaude pe baieti!!! :wink:

Nowatiny

Mesaj de Nowatiny »

Nu stiu daca a obiectat cineva in privinta premilor.Tam-tam'ul si supararea pescarilor a fost din cauza lipsei "capturilor" , care cu greu sau lasat prinse la cateva standuri.Inainte de concurs am reusit sa fac un antrenament si am punctat cu 1 ten de 2kg si un romanesc de 8kg dar la concurs in 36h cat am putut sa rezista pe balta(racit rau) nu i'am vazut nici macar coada.Sper ca data viitoare locatia sa fie mai decenta(nu cred ca vrea nimeni balauri/tancabesti/cine stie ce premii in 500ron , distractie si competitie).

Megabass

Mesaj de Megabass »

bogdan b. scrie:Dl Stan,
Lasati-o moarta cu nada de 4500ron pt un concurs pe hobaia de 48 de ore,balta recunoscuta ca fiind balta de ten...
Un kg de boilles bun te costa 50-60 ron maxim deci refuz sa cred ca ati avut in stand mai mult de 80 kg de boilles nepunand la socoteala porumbul care practic nu conteaza, financiar vorbind.Pe mine personal toata nada nu m-a costat mai mult de 600 ron si m-am intors cu mai bine de jumatate acasa...cred ca daca intradevar ati bagat atatia bani in nada pt un concurs de 48 de ore ati gresit flagrant si nu trebuie sa va suparati cand alti pescari va privesc cu suspiciune.Sau...,vorba lui Genes,v-ati cumparat si lansete de banii astia :D

Celor care se simt furati de organizatori la acest concurs as vrea sa le aduc aminte cat a fost taxa-500ron!!!-deci f mica,si faptul ca de la inceput se stia faptul ca nu vor fi premii in bani,dorindu-se recuperarea unor datorii! Stiati situatia si ati platit totusi taxa...de ce va suparati acum?!??Iar in ceea ce priveste premiile,mie mi s-au parut EXTREM DE ATRACTIVE!!!Sa fii numit MAESTRU AL LACULUI si primele 4 echipe sa mearga pe Tancabesti alaturi de ECHIPA NATIONALA intr-un concurs GRATIS!!!Ce va puteati dori mai mult de la un concurs de 500ron?
Pacat ca nu s-a prins si peste,dar asta e...mie imi plac si genul asta de concursuri,cu peste putin si greu de prins(bine...nici chiar asa putin :D :D :D )

In alta ordine de idei,vreau sa felicit echipa castigatoare,ocupantele locurilor2-4 si pe toti cei care au rezistat pana la final si au ramas sa-i aplaude pe baieti!!! :wink:
Domnule Buzatu,
Participantii se simt pacaliti pentru ca la aceasta competitie POPULARA au fost atrasi de posibilitatea de a pescui cu o taxa modica pe o balta de referinta.Balta despre care pe diferite canale s-au transmis semnale clare ca nu mai este ce a fost.Este un repros adresat organizatorilor, repros la care poate vor primi un raspuns sau nu.Nu Dvs.trebuie sa le raspundeti. Respect.

Felicitari Vali Dumitru! Un pescar de competitie valoros, onest si cu coloana vertebrala! Poate unic!

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

D-le MEGABASS,
si cam ce vina ar putea sa aiba organizatorul daca patronul s-a hotarat sa scoata pestele din balta,daca administratorul nu-si face bine treaba sau ca apa avea vreo 30 de grade?Si eu sunt dezamagit ca nu am prins peste mult dar nu dau vina pe organizatori.
Nu stiam ca trebuie sa ma cheme STANILA,VLADEANU sau eu stiu cum ca sa imi spun parerea pe un topic despre un concurs la care am participat!!!
Acelasi RESPECT!!!
Ultima oară modificat Lun Iul 26, 2010 20:52 de către Bogdan Buzatu, modificat 1 dată în total.

Pro Team

Mesaj de Pro Team »

mirceamrc28 scrie:Are drepate A. Vladeanu,in luna iunie am fost la un antrenament cu echipa PROTEAM si atunci s-au prins 120 kg si crap si ten si tot atunci mi-am depasit recordurile personale, deci in perioada aia era peste in balta si am ramas cu o parere frumoasa despre Hobaia.Acum la acest concurs nu stiu ce s-a intamplat de s-a prins asa putin peste!

Au fost saptamani la rand de antrenamente inainte in care am prins mult peste.Pe perioada antrenamentelor apa a fost scazuta, in ultimele 2 saptamani bazinul a fost umplut.
Concluzie: Apa adusa din Arges tulbure si nisipoasa
Apa nu a avut timp sa se echilibreze ,din punct de vedere al PH- ului
Uplerea se aface pe lateralul baltii (malul opus sectoare 1-10). Zona cel mai putin afectata a fost coada baltii.
In ceea ce priveste pestele din balta,parerea noastra este ca o parte mare din cantitatea de ten a fost scoasa (nada dedicata exclusiv tenului a prins 45% romanesc si 55% ten, la antrenamentul de acum 3 saptamani) si sa echilibrat din punctde vedere al speciilor (crap si cteno). In ciuda putinelor prezentari nu trebuie sa fim indignati pt ca nu a fost un concurs intre noi si balta, a fost un concurs intre noi pescarii, cu toate ca ar fi fost un singur peste in balta.
Aceasta balta are potential mare si nu trebuie abandonata.

Felicitari echipelor care au punctat si in special castigatorilor. FELICITARI BAIETI

Megabass

Mesaj de Megabass »

bogdan b. scrie: si cam ce vina ar putea sa aiba organizatorul daca patronul s-a hotarat sa scoata pestele din balta,daca administratorul nu-si face bine treaba sau ca apa avea vreo 30 de grade?
Aveti dreptate, vinovati sunt doar participantii. Continuati! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”