CUPA SENZOR - MAGURA 9 5-7 MAI 2017(vineri-duminica)

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA SENZOR - MAGURA 9 5-7 MAI 2017(vineri-duminica)

Mesaj de Madalin Dirla »

Clasament bazat pe cantitate 96 ore.
Doua sectoare cu schimbare la 48 si cu maxim 20-24 echipe.

osc1or
Veteran

CUPA SENZOR - MAGURA 9 5-7 MAI 2017(vineri-duminica)

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:
Adriann scrie:in ritmul asta, nu cred ca se vor ocupa locurile... ar trebui regandit formatul.... poate ai alta ideea vladut, poate si o taxa mai mica :)
Propuneri ?
3 sectoare valorice, cantitate+calitate cu puncte pe sector cumulate in clasamentul general.
Sectorul A cantitate + best 7; sectorul B cantitate + best 5; C cantitate + best 3
Maxim 24 echipe

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

osc1or scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Adriann scrie:in ritmul asta, nu cred ca se vor ocupa locurile... ar trebui regandit formatul.... poate ai alta ideea vladut, poate si o taxa mai mica :)
Propuneri ?
3 sectoare valorice, cantitate+calitate cu puncte pe sector cumulate in clasamentul general.
Sectorul A cantitate + best 7; sectorul B cantitate + best 5; C cantitate + best 3
Maxim 24 echipe

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
cel mai corect
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Adriann

Mesaj de Adriann »

Strict personal... clar cantitate calitate in orice format agreat, cu cel putin 2 sectoare pe balta..
In functie de ce se doreste la nivel de amploare a intrecerii, eu(si poate si alti amatori pescari pasionati de adrenalina unui concurs) as opta si m as baga, la o taxa mai mica, indiferent de valoarea mai mica a premiilor in bani.
Adrian Nita

Florin G

Mesaj de Florin G »

Buna seara,
Dpmdv - calitate -2 sectoare cu nr. diferit de pesti care sa faca media - max. 24 standuri .
La ceva de genul asta participam sigur.
Multumesc.

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Salut Vladut,

In conditiile in care e un concurs non profit, cred ca urmatorul lucru important este sa aratam potentialul baltii. In ultima vreme au circulat multe zvonuri negative despre aceasta balta insa au existat si populari si reamenajari de care ar trebui sa tinem cont. Cu ocazia acestui concurs am putea demonstra adevarul despre cantitatea de peate din balta.

In primul rand concursul ar trebui bazat pe cantitate. In al doi-lea rand, fiind totusi un concurs, trebuie sa conteze si calitatea.

Apropo de taxa si de premii, sunt multi pescari care vor sa castige multi bani castigand primele locuri, dar pentru cei mai.multi conteaza doar sa simta competitia si abia apoi daca sunt pe podium va fi o satisfactie suplimentara. Premiile mari, dupa cum ai vazut, au atras foarte putini pescari. Taxa mare, la fel.

Felicitari pentru reducerea numarului de lansete! Presiunea pe peste intr-un concurs este foarte mare. 3 lansete in loc de 4 inseamna cu 25% mai putine fire in apa, cu 25% mai putine aruncari si nu in ultimul rand cu 25% mai putin efort. Ar trebui sa faci ceva si cu nadirea grea in acest sens.

Apropo de impartirea pe sectoare, e clar ca balta nu e echilibrata si ca exista pontoane mai.bune sau mai rele. Exista si un top pe undeva pe forum. Insa, doar pontoanele sunt diferite, nu si zonele baltii. Exista posibilitatea in egala masura sa castige un ponton de la 1 la 18 sau un ponton de la 19 la 36. Tragerea la sorti are astfel o mare importanta in clasamentul final insa cu siguranta exista pescari care vor face surprize pe pontoane ''neconsacrate''. Plecand de la acesta premisa, ar trebui ca toate meciurile de fotbal sa se joace pe terenuri neutre, insa stim cu totii ca nu e asa si stim cu totii ca nu castiga intotdeauna echipa gazda.

Cred ca mai mult de 2 persoane ar sta inghesuite pe ponton sau in casuta, insa e alegerea fiecarei echipe.

Pe scurt, propun un concurs calitate-cantitate cu un singur sector, 36 de locuri, echipe de 2 pescari, 3 lansete, taxa 1000 lei. Premiile 7000, 5000, 3000 si 3000 captura, daca am retinut bine cheltuielile.

Poti sa ma.treci pe.lista de intentie.
Echipa e 100%Spirit!

Multumesc!

goanga78

Mesaj de goanga78 »

Dan Dumitru(tel.0769240700)-3 echipe!!!P.s.Este ok concursul doar ca ar trebui marit premiul 3 la 5000 ron.Poti lua de la locul doi eventual sau ceva sponsori .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Greu de luat o decizie.... multe pareri, nu stiu cum sa le impac pe toate ! Ca sa fiu sigur ca va fi lista plina....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

Taxa cat mai mica este singura solutie sa se umple locurile multa lume a auzit ca multi crapi mari au plecat anul trecut de laMagura spre Bucuresti cu masina personala! Poate sunt doar zvonuri dar trebuie verificat.Si vorbit si cu patronul sa fie voie cu masina la stand.

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

fratilor nu mai vb ca a disparut sau furat pestele pe m9 duceti-va la pescuit de placere vedeti ce o sa prindeti si pe urma sa vb nu mai denigrati balta ca nu este adevarat are peste o gramada si peste maricel 10-14 kg
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”