ANUNT IMPORTANT ! Pentru aceasta editie S.N.A.P. Romania, va oferi doua premii speciale (ptr locurile IV si V) in memoria celor doi pescari de crap din Brasov, LUCIAN MUSTATEA si FLORIN MACIUCA.
Asteptam si alte sponsorizari din partea dvs( ptr aceste doua locuri IV si V), cu postare in acest topic.
Va multumim anticipat !
PREMII : LOCUL I - 20000 LEI + CUPE
LOCUL II - 12000 LEI + CUPE
LOCUL III - 7000 LEI + CUPE
LOCUL IV - CUPE MEMORIALE - LUCIAN MUSTATEA
LOCUL V - CUPE MEMORIALE - FLORIN MACIUCA
CAPTURA - 1000 LEI + CUPE si nu poate fi cumulat cu oricare alt premiu.
Nea Matei dar pe cand un concurs din ala cu care ai inceput ??? cu taxa de 750 sau 900 sau hai 1200 .... ca nu mai gasesti un concurs cu taxa sub 1500 ....am vazut ca si cupa snap acum are taxe gen 2500 ???? e bataie prea mare de cap la taxe mici sau nu ies aceeasi bani ?
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....
Stoica dragos scrie:Nea Matei dar pe cand un concurs din ala cu care ai inceput ??? cu taxa de 750 sau 900 sau hai 1200 .... ca nu mai gasesti un concurs cu taxa sub 1500 ....am vazut ca si cupa snap acum are taxe gen 2500 ???? e bataie prea mare de cap la taxe mici sau nu ies aceeasi bani ?
Salut Dragos !
Nu este vorba de bataie de cap la taxe mici sau ca nu ies acceasi bani, este vorba de concursuri grele din toate punctele de vedere si daca te uiti mai atent la supa SNAP I ai sa vezi ca taxa de participare este de 2400 lei / echipa formata din 4 pescari cu drepturi depline.
Bun concursuri "grele" , dar concursuri din alea "usoare " la care venea lumea de placere , era o atmosfera prieteneasca, tocmai ca nu erau premii asa mari .... Concursurile alea le mai organizezi ???? Ca erau tare frumoase !!! Si se umplea imediat lista de participare ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....
Stoica dragos scrie:Bun concursuri "grele" , dar concursuri din alea "usoare " la care venea lumea de placere , era o atmosfera prieteneasca, tocmai ca nu erau premii asa mari .... Concursurile alea le mai organizezi ???? Ca erau tare frumoase !!! Si se umplea imediat lista de participare ...
Asa este, ai perfecta dreptate, am cateva proiecte in acest sens dar este mai greu de gasit o balta care sa corespunda din toate punctele de vedere.......
Stoica dragos scrie:Bun concursuri "grele" , dar concursuri din alea "usoare " la care venea lumea de placere , era o atmosfera prieteneasca, tocmai ca nu erau premii asa mari .... Concursurile alea le mai organizezi ???? Ca erau tare frumoase !!! Si se umplea imediat lista de participare ...
Asa este, ai perfecta dreptate, am cateva proiecte in acest sens dar este mai greu de gasit o balta care sa corespunda din toate punctele de vedere.......