Cupa «Stefan Vodă 2013»

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
bujie
Puncte: 0

Re: Cupa «Stefan Vodă 2013»

Mesaj de bujie »

Va place dl Andrey cabac si Mai vin si altii !
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

Patryot

Mesaj de Patryot »

Multumesc mult d-l Florin! Cred ca de a invata de la Frati Romani este mare onoare pentru noi !!!

Nicu Ladarescu

Mesaj de Nicu Ladarescu »

Fratii Gui

Patryot

Mesaj de Patryot »

Dragi prieteni !
Avem deja inregistrate 23 echipe

1. Megacarp -Moldova,Chisinau
2. Bigfish -Moldova,Chisinau
3. Sultan -Мoldova,Chisinau
4. Patryot -Мoldova,Chisinau
5.Carp forsage -Мoldova ,Chisinau
6. Черемушки - Одесса, Украина
7. КО - Iliciovsk, Ucraina
8, Тритон - Оdesa, Ucraina
9. GREAT CARP - Odesa, Ucraina
10 .Орбита - Оdesa , Ucraina
11 .Пираньи - Оdesa , Ucraina
12 . ШАПА - Мoldova, Chisinau
13. КАРПиК- Odesa, Ucraina
14. Stan Marian + PARTENERI, ROMANIA
15 .Braileanu Florin + Parteneri, ROMANIA
16 .Liviu Cimpureanu ROMANIA
17. ЗОЛОТОЙ ЛЕВ --- ILICEVSC UCRAINA
18. Спортмарин - Odesa, Ucraina
19. RC - Moldova chisinau
20. A.S. RADIO ROMANIA-ROMANIA
21. СКарпы - Odesa , Ucraina
22. Androne Radu ROMANIA
23. Fratii Gui ROMANIA

Vladutzz

Mesaj de Vladutzz »

ca sa fie posibil tutoror citirea denumirilor ai participantilor, am transcris unele denumiri in limba romana.
P.S. Va fi o batalie a Gigantilor, pestele nu vine la mal !!! este dur salbatic, just ca vor fi firuri rupte...
1. Megacarp -Moldova,Chisinau
2. Bigfish -Moldova,Chisinau
3. Sultan -Мoldova,Chisinau
4. Patryot -Мoldova,Chisinau
5. Carp forsage -Мoldova ,Chisinau
6. Ceremuski - Odessa,Ukraina
7. KO - Iliciovsk, Ucraina
8. Triton - Оdesa, Ucraina
9. GREAT CARP - Odesa, Ucraina
10. Orbita - Оdesa , Ucraina
11. Peranii - Оdesa , Ucraina
12. Sapa - Мoldova, Chisinau
13. Carpic - Odesa, Ucraina
14. Stan Marian + PARTENERI, ROMANIA
15 .Braileanu Florin + Parteneri, ROMANIA
16 .Liviu Cimpureanu ROMANIA
17. Zolotoi Lev --- ILICEVSC UCRAINA
18. Sportmarin - Odesa, Ucraina
19. RC - Moldova chisinau
20. A.S. RADIO ROMANIA-ROMANIA
21. SCarpi - Odesa , Ucraina
22. Androne Radu ROMANIA
23. Fratii Gui ROMANIA

bujie

Mesaj de bujie »

Imi pare rau dar echipa 3k baits ,adică Brăileanu Florin ,Vitali Bujilov se retrage de la acest concurs pentru ca in primul rând ara normal sa fie invitata si pentru ca se suprapune cu un concurs din România ,dar dacă vom fi invitați vom veni la cel din August ,speram ca Dl.Cabac A sa țină cont de asta si sa își aducă aminte ca anul trecut trebuia sa facă reclama firmei de nada 3k baits așa cum a promis .Mentionez ca 3 K Baits este una din principalele firme producatoare de nada specific pentru pescuitul la crap si amur din Moldova prietena Multumesc si fir întins echipelor din România care vor participa la acest concurs oricum balta merita tot respectul,respect administratorului acestui bazin un fost Luptător al Rp Moldova campion european stima Dl.Gastemulte !!!!!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

Patryot

Mesaj de Patryot »

Stimate Domnule Florin, noua imi pare rau insa cauza retragerei a echipei d-stra de la campionatul din iulie nu o cunoastem.
Inca pina la registrarea d-stra,
eu am telefonat pe Vitalie Bujilov de multe ori in Romania si am invitat mult stimata echipa d-stra , care atunci la moment se numea 3K Baits, Insa Vitalii spunea ca nu stia daca se va incadra in datele timpurii a campionatului.
Peste o luna,d-stra ati inregistrat pe pagina web echipa Florin Braileanu + partinerii,
noi nici nu am stiut ca Vitalie va participa cu D-stra cu numele echipei 3k Baits. Intelegeti corect:
Vitalii nu a mai esit la contact. In relatia voastra nu avem dreptul sa ne implicam.
Apoi apare o intrebare, ce trebuie sa gandim? Cine cu cine va participa si sub care denumire a echipei? La moment suntem dusi in eroare.
Anul trecut eu am indeplinit toate intelegerile cu Vitallii Bujilov in privinta publicitatii si el cunoaste despre aceasta,
el a fost foarte multumit si fotografiile echipei dumnevoastra le-am pus pe pagina web precum a fost intelegerea cu el. Cu activitatile noastre corecte in domeniul publicitatii, despre 3K Baits cunoaste fiecare pescar de crapi din moldova(Chiar si amatorii cunosc productia 3K Baits).
In privinta publicitatii pe acest an, noi eram pregatiti sa comunicam parteneriatul viitor si atitudinea de cooperare...
Si suntem...
Cu inima deschisa invitatam mult respectabila echipa 3K Baits si echipa Florin Braileanu+Partenerii si toate echipele Fratilor Romani la toate competiile noastre, in prezent si eternitate. Vom fi bucurosi si bun venit tuturor !
Eu cred ca totul va fi bine,caci Pescuitul de Crapi este sensul vietii mele... Majoritate ma vor intelege!
Insistenta depaseste orice obstacol !...

Patryot

Mesaj de Patryot »

Stimate Domnule Florin, noua imi pare rau insa cauza retragerei a echipei d-stra de la campionatul din iulie nu o cunoastem.
Inca pina la registrarea d-stra,
eu am telefonat pe Vitalie Bujilov de multe ori in Romania si am invitat mult stimata echipa d-stra , care atunci la moment se numea 3K Baits, Insa Vitalii spunea ca nu stia daca se va incadra in datele timpurii a campionatului.
Peste o luna,d-stra ati inregistrat pe pagina web echipa Florin Braileanu + Partenerii,
noi nici nu am stiut ca Vitalie va participa cu D-stra cu numele echipei 3k Baits. Intelegeti corect:
Vitalii nu a mai esit la contact. In relatia voastra nu avem dreptul sa ne implicam.
Apoi apare o intrebare, ce trebuie sa gandim? Cine cu cine va participa si sub care denumire a echipei? La moment suntem dusi in eroare.
Anul trecut eu am indeplinit toate intelegerile cu Vitallii Bujilov in privinta publicitatii si el cunoaste despre aceasta,
el a fost foarte multumit si fotografiile echipei dumnevoastra le-am pus pe pagina web precum a fost intelegerea cu el. Cu activitatile noastre corecte in domeniul publicitatii, despre 3K Baits cunoaste fiecare pescar de crapi din Moldova (Chiar si amatorii cunosc productia 3K Baits).
In privinta publicitatii pe acest an, noi eram pregatiti sa comunicam parteneriatul viitor si atitudinea de cooperare...
Si suntem...
Cu inima deschisa invitam mult respectabila echipa 3K Baits si echipa Florin Braileanu+Partenerii si toate echipele Fratilor Romani la toate competiile noastre, in prezent si eternitate. Vom fi bucurosi si bun venit tuturor !
Eu cred ca totul va fi bine,caci Pescuitul de Crapi este sensul vietii mele... Majoritate ma vor intelege!
Insistenta depaseste orice obstacol !...

bujie

Mesaj de bujie »

Cred ca ar fi frumos sa fiti multumiti ca am reușit sa adun atâtea echipe Românești la acest concurs si sa nu va mai intrebati de ce nu am scris in loc de Brăileanu ,3k baits la acest concurs .in primul rând este clar ca eu nu as fi venit fără Vitali cu care lucrez de vreo 2 ani la nada 3k baits si cu care pescuiesc tot de 2 ani si pe care îl respect mai mult decât cei din tara voastra care nu ii vad sau nu vor sa ii vadă adevarata valoare pe care el o are in carpfishingul din tara voastra ,oricum va convine sau nu 3 k baits a demonstrat ca este o forța atât ca echipa cât mai ales ca nada .Personal m-am retras pentru ca in aceeași perioada are loc in România ,la Doripesco un super concurs la care nu pot lipsi,așa cum am spus se pare ca ne vedem la cupa Finger in August dacă programul ne permite si tot cu 3 k baits !!!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

Patryot

Mesaj de Patryot »

bujie scrie:Cred ca ar fi frumos sa fiti multumiti ca am reușit sa adun atâtea echipe Românești la acest concurs si sa nu va mai intrebati de ce nu am scris in loc de Brăileanu ,3k baits la acest concurs .in primul rând este clar ca eu nu as fi venit fără Vitali cu care lucrez de vreo 2 ani la nada 3k baits si cu care pescuiesc tot de 2 ani si pe care îl respect mai mult decât cei din tara voastra care nu ii vad sau nu vor sa ii vadă adevarata valoare pe care el o are in carpfishingul din tara voastra ,oricum va convine sau nu 3 k baits a demonstrat ca este o forța atât ca echipa cât mai ales ca nada .Personal m-am retras pentru ca in aceeași perioada are loc in România ,la Doripesco un super concurs la care nu pot lipsi,așa cum am spus se pare ca ne vedem la cupa Finger in August dacă programul ne permite si tot cu 3 k baits !!!
Intradevar, suntem foarte recunoscatori dumneavoastra, domnule Florin , ca ati atras interesul
cu sinceritate, colegii de pasiune sportiva fata de Marele lac Hagilar.
Adevarata dezvoltare a pescuitului sportiv la crap la asa lac, e posibila in lupta cu sportivii puternici
si competenti precum sunt echipele din Romania. Suntem mandri de oportunitatea ca vor lupta cinstit echipele tarilor(Romania, Moldova, Ukraina si altele).
Echipa de la 3K Baits, a demonstrat de fapt, cea mai mare clasa de-uimire de succes . Pentru Clubul pescarilor de crapi din Moldova "Carp Lider" Echipa 3K Baits si Vitalii Bujilov a fost, este si vor fi maretii spetialisti in pescuitul de crapi.
Nada si momeala de la 3K Baits au stirnit un mare interes si discutii in randul sportivilor de pescuit de crapi din Moldova,
inclusiv si in Clubul nostru "Carp Lider" . Momeala si nada este la fel de puternica ca si echipa.
Cu multa placere va asteptam si ne revedem si la "Carp Fighter" !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”