Meniu competitiei.
Vineri. Seara. Gulas de porc la ceaun
Sambata. Dimineata. Omleta cu branza, rosii,ceapa.
Pranz. Bors de pui la ceaun si varza calita de porc la ceaun.
Seara. Pulpe de pui la gratar cu piureu si salata de varza.
Duminica. Dimineata. Omleta cu branza, rosii si ceapa.
PRET MENIU. 2 PERSOANE. 130 LEI
PRET MENIU. 3 PERSOANE. 200 LEI
Plata avansului 200 lei se considera inscriere in concurs, de asemenea diferenta de 150 lei se poate achita pe balta inainte de inceperea competitiei.
Plata se se poate face la dl. George Mihaila 0745.165.254, Matei Marin 0728845530 sau in contul bancar mai jos mentionat:
BANCA ALPHA BANK - Sucursala Th. Pallady (cu mentiunea taxa concurs Cupa Toamnei 2015,
nume, prenume si confirmare in acest topic).
IBAN : RO91 BUCU 2927 0401 2511 RO01 - Titular: Mihaila George Va rugam sa pastrati OP. Echipele inscrise in concurs, vor confirma plata avansului cu OP.