Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.2019

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Alin Galbenu, Matei Marin, Eduard Vrabie, ionut voicu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
odoctee
Moderator
Mesaje: 3167
Membru din: Mie Noi 11, 2009 12:48
Puncte: 0
Localitate: Tulcea
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.2019

Mesaj de odoctee » Dum Ian 13, 2019 19:40

Cupa Tomis Carp - individual Ed. A III-a - Lacul Corbu – Constanta 6-8 septembrie 2019

Concurs INDIVIDUAL - 1 singur pescar

ORGANIZATOR: CLUB SPORTIV TOMIS CARP CU SPIRJINUL RIG SERVICE

- de Vineri pana Duminica (48h)- concurs de cantitate si calitate (cei mai mari 7 pesti)
- 22 locuri disponibile – sectorul B (indiferent daca cererea este mare, locurile nu se suplimenteaza) cu subsectoare B2-B12/B15-B25

800 ron/participant
Avansul se poate achita pana la 25 august 2018!

Premii:

Locul 1 – 3000 ron net + cupa si diploma
Locul 2 – 2000 ron net + cupa si diploma
Locul 3 – 1000 ron net + cupa si diploma
Captura – 500 ron + 500 ron sub forma de voucher (Div Consulting – Razvan Nafornita) + cupa si diploma

Premiile sunt calculate la un numar de 22 de participanti. In cazul in care numarul participantilor este mai mic, premiile se recalculeaza.

AVANSUL ACHITAT NU SE RESTITUIE, PARTICIPANTUL TREBUIE SA ISI GASEASCA INLOCUITOR PANA LA DATA INCEPERII CONCURSULUI SAU PIERDE AVANSUL.

Ordinea achitarii avansului reprezinta si ordinea grilei pentru prima extragere.
Vor fi 2 extrageri, prima pentru stabilirea ordini,i iar a doua extragerea efectiva a standului de concurs.

Sponsori: RIG Service, Div Consulting (Razvan Nafornita).

Plata avansului de 500 ron se va face in contul:
Asociatia Club Sportiv Tomis Carp
C.I.F. 3416377
Cont IBAN - RO94INGB0000999904884139
ING Bank
Va rog sa specificati pentru concurs Club Tomis Carp – individual ed. a III-a
Va rog sa imi comunicati pe email:
Numele complet al clubului/participantului;
Datele de facturare (pentru persoanele fizice - CNP-ul participantului);
Telefon de contact;
O copie dupa OP, poza facuta cu telefonul sau scan..., pe adresa de email: florin.bara@cchellenic.com , nituteodorstefan@yahoo.com
Numere de telefon de contact: Florin Bara 0726100383,Nitu Teodor Stefan 0723988886

VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 7 CRAPI .
Participantul care in clasamentul general va obtine cel mai mic numar de puncte va fi declarat castigator. In caz de egalitate la puncte, invingator este participantul cu cea mai mare cantitate!
In cazul in care doi sau mai multi participanti sunt la egalitate intr-unul din clasamentele partiale (cantitate sau calitate) vor primi in clasamentul respectiv un nr de puncte egal cu media pozitiei ocupate de acestea (ex1: doi participanti sunt la egalitate pe locul 5, ei vor primi (5+6):2 = 5.5 puncte fiecare; ex2: trei participanti care se clasifica pe locul 8 , vor obtine (8+9+10):3 = 9 puncte fiecare).

PUNCTEAZA CRAPUL ROMANESC, OGLINDA SI AMURUL mai mari de 1,5 kg.
Premiul de captura se poate cumula cu orice premiu din podium.

REGULAMENT :

1. 3 lansete /participant, un singur carlig la fiecare (ELIMINARE) ;
2. Obligatoriu saltele de receptie model mare de tip CRADLE - OBLIGATORIU (pescarii care nu au, vor incepe concursul cand vor remedia problema) – se pot inchiria din incinta fermei contra cost;
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (se anuleaza primele 50kg prinse pana in acel moment, apoi, in caz de o noua abatere, ELIMINARE. In cazul in care echipa nu a prins cantitatea de 50kg, calculele se vor face cu “-“) ;
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (AVERTISMENT) ;
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba un concurent este de 15 (din care 7 model mare). Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. Concurentii sunt obligati sa nu pastreze in saci pesti vizibil nepunctabili. (AVERTISMENT)
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. (AVERTISMENT)
7. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT), la urmatoarea abatere – ELIMINARE.
8. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
9. In casuta este permis iluminatul de orice fel. In afara acesteia nu este permis decat cu lanterna de cap si/sau felinar. (AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
11. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit. Se permite intrarea in apa, fara acceptul arbitrilor, pentru plasarea sacilor in siguranta. (AVERTISMENT)
12. Pe durata concursului nu se pot face schimbari.
13. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 9 si 19. Intre orele 19 si ora 9 se poate nadi doar cu cobra si cu prastia de mana. (AVERTISMENT)
14. Concurentii sunt obligati sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa se retina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
15. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in–line (min 50g), feeder, arc naditor sau plumb de pasta. 16. Se pescuieste OBLIGATORIU cu momeala pe “fir de par”. (ELIMINARE)
17. Modalitatile de nadire permise sunt: nadirea cu mana, nadirea cu prastia, bastoanele (tuburile) de nadire cu boiles, manuite cu una sau ambele maini, lingurile de nadire cu maner actionate cu una sau ambele maini, catapultele pe suport, fixate in pamant, manevrate manual, propulsate cu elastic sau cu arcuri, saculeti solubili, pungi solubile sau fire solubile, rachete de nadire cu diametru interior de maxim 50 mm si lungime de maxim 200 mm aruncate cu ajutorul unei lansete (ELIMINARE)
18. Pana la ora de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
19. Drillurile se fac numai din stand. (AVERTISMENT).
20. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a fiselor de arbitraj precum si comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
21. Vizitatorii nu au voie sa ajute participantii la activitatea de pescuit (ex: minciog, spomb, etc). (ELIMINARE)
22. Concurentii au voie sa iasa in afara standului pentru nevoi fiziologice, fara sa scoata sculele din apa. In cazul in care concurentii doresc sa iasa din stand pentru vizite catre standurile vecine, sunt obligati sa scoata sculele din apa. (AVERTISMENT)
23. Insotitorii pot ajuta la cantarire, mai exact la scoaterea sacilor din apa si punerea lor in salteaua de cantarire. Acesta activitate se va realiza doar in cazurile in care pescarul este in drill! (pentru eficientizarea timpului de cantarit) (AVERTISMENT)

ARBITRAJUL

1. Se fac 4 cantariri pe zi.
2. Se poate cere cantar suplimentar atunci cand participantii au minim 20 de pesti.
3. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare. Exceptie de la regula (caz special) este situatia cand un pescar a prins o captura mai mare de 13 kg (crap) si 10 kg (amur). Daca in urma cantariri se constata ca pestele are sub 13/10 kg, acesta va fi repus in sac pana la urmatoarea operatiune de cantarire oficiala.
4. Caz special - In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor/organizatorului cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
5. Nu se pot cere cantariri suplimentare cu 30 minute inainte de cantarul oficial sau in timpul acestuia.
6. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit (dril) in defavoarea cantaririi crapilor.
7. Arbitrii si/sau organizatorul sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre participantii vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef care va hotari locul amplasarii markerului .
8. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta organizatorului/arbitrului sef DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, concurentul primeste garantia inapoi.
9. Inainte de inceperea concursului, cat si in timpul acestuia, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie conform regulamentului, a minciocului ecologic (de marime mare), a celor 15 de saci (din care 7 model mare) obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Concurentii care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu sau il vor intrerupe pana cand vor remedia situatia.
10. Pescarii care nu captureaza 7 pesti nu vor conta in clasamentul de calitate.
Acestia vor putea revendica doar premiul de CAPTURA CONCURSULUI, daca este cazul.
11. La inceputul concursului arbitrii vor arata fiecarui pescar directiile de pescuit. De asemenea, acestea vor fi trasate prin benzile de plastic, acest lucru putind fi observat inca de la intrarea in stand.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT. La 2 avertismente primite ECHIPA VA FI ELIMINATA DIN CONCURS.
Incalcarea punctelor 1, 8, 16, 17, 20, 21 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs precum si incalcarea a doua oara a punctelor 3 si 7.

Participantii la concurs isi dau acceptul implicit asupra regulamentului.

Avansul garanteaza locul in concurs !

Arbitrajul este asigurat de echipa APS condusa de Gabriel Calota!
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Tapu
Mesaje: 47
Membru din: Mar Noi 17, 2015 14:03
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Cupa CTC - individual Ed. a III-a - Lacul Corbu 6-8.09.2

Mesaj de Tapu » Dum Ian 13, 2019 19:43

Dorin Delca - Carpmaniax

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 460
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.2019

Mesaj de surgeon » Dum Ian 13, 2019 20:40

Club Tomis Carp: Andronache Iulian

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
stanciu alexandru
Mesaje: 56
Membru din: Mar Feb 13, 2018 16:05
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.

Mesaj de stanciu alexandru » Dum Ian 13, 2019 22:16

CTC Stanciu Alexandru
www.baltavlahi.ro
0758888834 - doar pentru rezervari !!
0744154597 - informatii despe balta !!

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Mesaje: 2246
Membru din: Sâm Oct 04, 2008 9:45
Puncte: 0
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.

Mesaj de Madalin Dirla » Dum Ian 13, 2019 22:47

Madalin Dirla

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 460
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.2019

Mesaj de surgeon » Lun Ian 14, 2019 9:49

Răzvan Nafornita

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
stress
pescar de competitie
Mesaje: 1055
Membru din: Lun Aug 24, 2009 8:50
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.

Mesaj de stress » Lun Ian 14, 2019 9:50

Stefan Avram
stefan avram

Avatar utilizator
andrei22
Mesaje: 337
Membru din: Lun Feb 08, 2010 21:28
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.

Mesaj de andrei22 » Lun Ian 14, 2019 10:16

Dacic Carp - Andrei Serban
DACIC CARP CLUB

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 460
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.2019

Mesaj de surgeon » Lun Ian 14, 2019 10:56

Club Tomis Carp: Nițu Teodor Ștefan

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
Sa va dea Dzeu sanatate!

MSZ
Mesaje: 42
Membru din: Mar Ian 19, 2016 14:56
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Cupa Tomis Carp - individual Ed. a III-a - Corbu 6-8.09.

Mesaj de MSZ » Lun Ian 14, 2019 19:12

WLC Carp Ionut Nica

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “COMPETITII”