CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

hai sa lamurim si problema cu recordul, pt ca am vazut ca mitranescu isi luase putin viteza in acest sens.
in cazul de fata, intr-adevar, tata Nitu poate sa bata recordul de la moara vlasiei, daca numarul orelor de concurs este identic. pentru ca este o competitie in care se pescuieste cu RUNNER, la fel ca cea castigata de mitranescu.
dupa moara vlasiei din primavara, respectivul posta aici pe forum:" multumiri runner-ului ......(nu mai retin numele, scuze) fara de care nu ne-am fi descurcat, bla, bla, bla
tot mitranescu spunea dupa mansa 3 CN, atunci cand vladut si cocosu' s-au apropiat la cateva kg de "recordul" lui:" recordul ramane in rahova!"
cele doua performante nu se pot compara. dovada este chiar tata nitu, care, iata, prinde mult mai mult cu runner. cine a participat macar o data acolo stie ce vorbesc, daca va intrebati cat de important este al 3 lea om.
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Andrei
Hai sa lamurim citeva lucruri.
Vorbim de recorduri? Atunci trebuie sa stabilim niste regulii.
Vrem reguli?, avem nevoie de regulamente.
De aici se complica lucrurile.
Cu runner sau fara, la doripesco sau dirvari, hobaia or tincabesti, cine face diferenta? Concurentii? organizatorii? regulamentul? nada or pescarul?
Pina cind nu lamurim aceste lucruri nu putem discuta de recorduri, de Nitu si fiul, etalon in afara concursurilor, kg, si alte performante neoficiale, omologate de patronii baltilor pt. a ridica pretul.
Sunt multe intrebari fara raspuns, inca.
Dupa 5 ani, timp in care m-am implicat cu sufletul in pescuitul de competitie, ma intreb, DE CE?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

ceangau alexandru

Mesaj de ceangau alexandru »

..RECORDUL BALTII....eu m-am referit la recordul baltii..la prima editie a cupei SIPCARP TATA NITU a prins in 96 de ore 640 kg...la CUPA TRANSILVANIEI de anul trecut GEORGE PETRILA a prins 741 kg..in aceleasi conditii....poate la aceasta editie TATA NITU sau GEORGICA ...sau ALTCINEVA va prinde mai mult ...TATA NITU dupa 48 ore era in grafic...tot record se cheama...NU.????????.. a baltii...!!!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@ceangau alexandru
Inteleg ce vrei sa spui.
Eu altceva remarcam.
Hai sa-l luam exemplu tot pe Nitu. Anul trecut pe aceasi balta a prins o cantitate de peste in conditiile in care s-a punctat de la 1kg. Tot Nitu pe acasi locatie anul acesta prinde alta cantitate de peste in conditiile in care se puncteaza de la 2 kg sau 1,5kg.
Care e recordul baltii? balta e aceasi, pescarul deasemeni.
Evident, detinatorul orcarei locatii doreste sa demonstre ca balta lui e bine populata cu peste, altii tin la media pestelui s.a.m.d.
Eu spun ca aceste lucruri nu sunt evidente atita timp cit nu exista o masura egala pt. toata lumea.
Mai mult, conditiile se schimba de la un concurs la altul.
Si atunci intreb din nou, cine omologheaza aceste recorduri? In rest toate bune.

Nu fac referire la o anumita balta si nu vizez anumiti pescari, dar prea se vorbeste mult de recorduri.
Si cu asta inchei. Nu am intentionat sa fac o discutie din acest subiect, mi-am spus doar parerea.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

ceangau alexandru

cornel rosioru scrie:@Andrei
Hai sa lamurim citeva lucruri.
Vorbim de recorduri? Atunci trebuie sa stabilim niste regulii.
Vrem reguli?, avem nevoie de regulamente.
De aici se complica lucrurile.
Cu runner sau fara, la doripesco sau dirvari, hobaia or tincabesti, cine face diferenta? Concurentii? organizatorii? regulamentul? nada or pescarul?
Pina cind nu lamurim aceste lucruri nu putem discuta de recorduri, de Nitu si fiul, etalon in afara concursurilor, kg, si alte performante neoficiale, omologate de patronii baltilor pt. a ridica pretul.
Sunt multe intrebari fara raspuns, inca.
Dupa 5 ani, timp in care m-am implicat cu sufletul in pescuitul de competitie, ma intreb, DE CE?
Dumneavoastra , CORNEL ROSIORU..ANDREI VLADEANU ...si SUPER ECHIPA SENZOR...nu trbuie sa Va puneti intrebari de genul ,,DE CE...??....poate altiiI care nu pot si nu vor sa accepte ideea ,ca exista o echipa mai bine organizata ,mai bine sfatuita,mai bine condusa ,si ce este mai inportant , cu rezultate remercabile in domeniul pescuitului la crap...ce bine ar fii daca am avea la mai multe ramuri sportive ,rezultatele Dumneavoasta.... speram ,si suntem multi , ca anul aceasta reusiti sa puneti VISINA PE TORT....SI SA VA INTOARCETI CU MEDALIA DE AUR ....si atunci noi o sa punem incaodata intrebarea DE CE ??? LA REVEDERE...!!!!...DE CE ??? DE CE...???...Va doresc sanatate ....si .FIR INTINS. !!!!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu stiu ce e cu divagatiile astea...
eu am vrut sa zic un singur lucru. "recordurile" sa se omologheze in conditii similare de pescuit ( numar de pescari, numar de lansete, numar de ore, limita de cantar).
atat am vrut sa spun
The One Team

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

DOMNILOR,DUPA PAREREA MEA AR TREBUII SA NU UITATI UN SINGUR LUCRU SI ANUME ACELA CA PINA LA GREUTATEA DE 3KG "CRAPUL'SE NUMESTE CIORTAN SI CU CIT CIORTANUL ESTE MAI MIC (0.5KG,1KG,1,5KG.2KG)ESTE MAI USOR DE "PACALIT",IAR CU CIT EL CRESTE IN GREUTATE ( CU TRECEREA TIMPULUI)DEVENIND "CRAP" (3KG,5KG,7KG 9KG...........20KG ETC)DEVINE TOT MAI GREU DE PRINS PT CA SE "SMECHERESTE" :D

ceangau alexandru

PETCU VICTOR scrie:DOMNILOR,DUPA PAREREA MEA AR TREBUII SA NU UITATI UN SINGUR LUCRU SI ANUME ACELA CA PINA LA GREUTATEA DE 3KG "CRAPUL'SE NUMESTE CIORTAN SI CU CIT CIORTANUL ESTE MAI MIC (0.5KG,1KG,1,5KG.2KG)ESTE MAI USOR DE "PACALIT",IAR CU CIT EL CRESTE IN GREUTATE ( CU TRECEREA TIMPULUI)DEVENIND "CRAP" (3KG,5KG,7KG 9KG...........20KG ETC)DEVINE TOT MAI GREU DE PRINS PT CA SE "SMECHERESTE" :D
...URAAAAAAAA...am descoperit america.....as vrea sa Va vad prinzand 80-100kg ..ciortani in 6-8 ore pe ploaie furtuna...sau la 28-32 grade ....

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

ceangau alexandru scrie:
PETCU VICTOR scrie:DOMNILOR,DUPA PAREREA MEA AR TREBUII SA NU UITATI UN SINGUR LUCRU SI ANUME ACELA CA PINA LA GREUTATEA DE 3KG "CRAPUL'SE NUMESTE CIORTAN SI CU CIT CIORTANUL ESTE MAI MIC (0.5KG,1KG,1,5KG.2KG)ESTE MAI USOR DE "PACALIT",IAR CU CIT EL CRESTE IN GREUTATE ( CU TRECEREA TIMPULUI)DEVENIND "CRAP" (3KG,5KG,7KG 9KG...........20KG ETC)DEVINE TOT MAI GREU DE PRINS PT CA SE "SMECHERESTE" :D
...URAAAAAAAA...am descoperit america.....as vrea sa Va vad prinzand 80-100kg ..ciortani in 6-8 ore pe ploaie furtuna...sau la 28-32 grade ....
FELICITARI D-LE ! AM VRUT SA ARAT CA DACA AR EXISTA 2 LOCATII CARE AR AVEA ACEEAS DENSITATE DE PESTE/HA,UNA SA FIE POPULATA NUMAI CU CIORTAN ,IAR CEALALTA NUMAI CU CRAP,INTODEAUNA SE VA PRINDE CANTITATI MULT MAI MARI ACOLO UNDE ESTE POPULATA CU CIORTAN(REFERITOR LA CELE SCRISE DE MAISTRU IN CEEA CE PRIVESTE RECORDURILE) :lol:
:lol:

odsec

Mesaj de odsec »

nu prea intervin dar aici nu am putut abtine,anul trecut participand la cupa sip carp am fost vecin cu cineva care printea zeci de "crapi" sub un kg,cu momitor forfac de 5 !!!!! cm cu un tehnopufi pe carlig infipt in momitor .........si" crapi "ERAU AGATAIT DE AFARA PESCUITUL ASTA NU NUMEAM PESCUIT TOTUL ARATA CA PESCUITUL CU BOMBA,dupa parerea mea o montura de asta nu ar avea ce cauta in concurs si asta scriu dupa ce am vazut ,findca am fost martor la cantarire unde din 50 buc 48 erau sub un kg!!!!! si in timpul cantariri pesti au fosti prinsi asa de afara, concursurile asta ar trebui numite CONCURS DE PRINSI CRAPI CU BOMBA !!!!! scuze off topic !!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”