Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Dumneavoastra , CORNEL ROSIORU..ANDREI VLADEANU ...si SUPER ECHIPA SENZOR...nu trbuie sa Va puneti intrebari de genul ,,DE CE...??....poate altiiI care nu pot si nu vor sa accepte ideea ,ca exista o echipa mai bine organizata ,mai bine sfatuita,mai bine condusa ,si ce este mai inportant , cu rezultate remercabile in domeniul pescuitului la crap...ce bine ar fii daca am avea la mai multe ramuri sportive ,rezultatele Dumneavoasta.... speram ,si suntem multi , ca anul aceasta reusiti sa puneti VISINA PE TORT....SI SA VA INTOARCETI CU MEDALIA DE AUR ....si atunci noi o sa punem incaodata intrebarea DE CE ??? LA REVEDERE...!!!!...DE CE ??? DE CE...???...Va doresc sanatate ....si .FIR INTINS. !!!!!cornel rosioru scrie:@Andrei
Hai sa lamurim citeva lucruri.
Vorbim de recorduri? Atunci trebuie sa stabilim niste regulii.
Vrem reguli?, avem nevoie de regulamente.
De aici se complica lucrurile.
Cu runner sau fara, la doripesco sau dirvari, hobaia or tincabesti, cine face diferenta? Concurentii? organizatorii? regulamentul? nada or pescarul?
Pina cind nu lamurim aceste lucruri nu putem discuta de recorduri, de Nitu si fiul, etalon in afara concursurilor, kg, si alte performante neoficiale, omologate de patronii baltilor pt. a ridica pretul.
Sunt multe intrebari fara raspuns, inca.
Dupa 5 ani, timp in care m-am implicat cu sufletul in pescuitul de competitie, ma intreb, DE CE?
...URAAAAAAAA...am descoperit america.....as vrea sa Va vad prinzand 80-100kg ..ciortani in 6-8 ore pe ploaie furtuna...sau la 28-32 grade ....PETCU VICTOR scrie:DOMNILOR,DUPA PAREREA MEA AR TREBUII SA NU UITATI UN SINGUR LUCRU SI ANUME ACELA CA PINA LA GREUTATEA DE 3KG "CRAPUL'SE NUMESTE CIORTAN SI CU CIT CIORTANUL ESTE MAI MIC (0.5KG,1KG,1,5KG.2KG)ESTE MAI USOR DE "PACALIT",IAR CU CIT EL CRESTE IN GREUTATE ( CU TRECEREA TIMPULUI)DEVENIND "CRAP" (3KG,5KG,7KG 9KG...........20KG ETC)DEVINE TOT MAI GREU DE PRINS PT CA SE "SMECHERESTE" :D
FELICITARI D-LE ! AM VRUT SA ARAT CA DACA AR EXISTA 2 LOCATII CARE AR AVEA ACEEAS DENSITATE DE PESTE/HA,UNA SA FIE POPULATA NUMAI CU CIORTAN ,IAR CEALALTA NUMAI CU CRAP,INTODEAUNA SE VA PRINDE CANTITATI MULT MAI MARI ACOLO UNDE ESTE POPULATA CU CIORTAN(REFERITOR LA CELE SCRISE DE MAISTRU IN CEEA CE PRIVESTE RECORDURILE)ceangau alexandru scrie:...URAAAAAAAA...am descoperit america.....as vrea sa Va vad prinzand 80-100kg ..ciortani in 6-8 ore pe ploaie furtuna...sau la 28-32 grade ....PETCU VICTOR scrie:DOMNILOR,DUPA PAREREA MEA AR TREBUII SA NU UITATI UN SINGUR LUCRU SI ANUME ACELA CA PINA LA GREUTATEA DE 3KG "CRAPUL'SE NUMESTE CIORTAN SI CU CIT CIORTANUL ESTE MAI MIC (0.5KG,1KG,1,5KG.2KG)ESTE MAI USOR DE "PACALIT",IAR CU CIT EL CRESTE IN GREUTATE ( CU TRECEREA TIMPULUI)DEVENIND "CRAP" (3KG,5KG,7KG 9KG...........20KG ETC)DEVINE TOT MAI GREU DE PRINS PT CA SE "SMECHERESTE"