Radu, pana acum pe toti care s-au anuntat ca prezenti nu ii intereseaza banii de la premii si repartitia lor... vad ca doar tu esti stresat de aceasta problema...
Nu ma intereseaza premiul si vin indiferent de valoarea acestora. Insa ca fapt divers...am o alta problema: atat eu cat si partenerul meu suntem in imposibilitatea de a fi prezenti pe balta in timpul zilei ...facem naveta si pescuim noaptea...cati dintre voi s-ar fi retras in aceste conditii. Strict din acest considerent sunt inca indecis..desi pregatirile de concurs le.am facut.
Andrei I scrie:Nu ma intereseaza premiul si vin indiferent de valoarea acestora. Insa ca fapt divers...am o alta problema: atat eu cat si partenerul meu suntem in imposibilitatea de a fi prezenti pe balta in timpul zilei ...facem naveta si pescuim noaptea...cati dintre voi s-ar fi retras in aceste conditii. Strict din acest considerent sunt inca indecis..desi pregatirile de concurs le.am facut.
Andrei I scrie:Nu ma intereseaza premiul si vin indiferent de valoarea acestora. Insa ca fapt divers...am o alta problema: atat eu cat si partenerul meu suntem in imposibilitatea de a fi prezenti pe balta in timpul zilei ...facem naveta si pescuim noaptea...cati dintre voi s-ar fi retras in aceste conditii. Strict din acest considerent sunt inca indecis..desi pregatirile de concurs le.am facut.
Domn ca de obicei....
PS Cred ca in aceste momente se vede cine vine la pescuit de placere si cine ptr castigul material....