Desfasurare BEST 10 CARP FEST - HERMES PERIS 2014

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petrisor
Puncte: 0

Re: Desfasurare BEST 10 CARP FEST - HERMES PERIS 2014

Mesaj de petrisor »

[/img][/img]
menzoco scrie:Haide Voicu Adrian baga mosmoandele tale in functiune.se poate si mai sus..CAT POATE SA CONTEZE UN BOILES DE CALITATE.. :twisted:
Fişiere ataşate
24 pupincurist.jpg
24 pupincurist.jpg (61.62 KiB) Vizualizat de 1330 ori
You have no clue about what's coming....

Petrisor Chircan

Merovingianul

Mesaj de Merovingianul »

Pupatul în fund, observ zi de zi, a devenit un fel de sport la români, un sport de performanţă la care se întrec prin antrenamente serioase cohorte de indivizi care mai de care mai şlefuiţi… sau nu.
Prin acest sport bruma de competenţă existentă ici-colo se anulează cît ai bate din palme. Nu contează că ai făcut ceva şi cît ai făcut, toate îţi pot fi anulate rapid după cîteva şedinţe de pupat în fund. Ei da, dacă tu nu ai aplecarea necesară şi buzele destul de fine şi glasul destul de dulce nu are niciun sens să îţi faci iluzii că vei căpăta ceva respect. Interesant este că pupincuristul are şi un deosebit simţ al orientării în teren.
Aşa a fost de cînd lumea, dar parcă de acum sportul ăsta se instituţionalizează. Alături de alte curvăsăreli , pupatul în fund ar trebui să devină materie opţională în şcoli, ca românii, de mici, să ştie exact cum să se orienteze, cum să se descurce în viaţă, să îşi doboare cu ştiinţă “duşmanii” reali sau potenţiali. Da, sunt vremuri tulburi, vin vremuri grele. Să ne adaptăm dragi şoimi ai patriei, dragi tovarăşi şi tovarăşe!

anyway ...... scuze de offtopic .... & lines stretched for all participants

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai Stress citeva pagini in urma au fost citeva postari ale celor de acasa in care fiecare exprimau cine considera ei ca va cistiga acest concurs .
Nu am facut altceva decit am postat cine cred eu ca va cistiga acest concurs , ce este gresit in asta ?
Findca s-ar putea sa ghicesc cine cistiga acest concurs trebuie sa ma jignesti ?
S-au fara sa jignesti nu se poate . Exista o vorba pe la noi , spune-mi cu cine esti prieten ca sa iti spun cine esti , atita timp cit esti fan nea Doru ai spus tot .
Aici este vorba despre cei 7 anisori , ca sa stii nea Doru este mai mic ca mine cu 1 an deci eu ar trebui sa fiu nea Popescu nu popescule cum te exprimi tu .Asa ca ai spus totul .Esti mult prea circotas si invidios pe mine la fel ca nentu Doru pe care il copiezi ori de cite ori ai okazia.
Cit despre pescuit locul pe care te afli in acest concurs spune tot , fi mai concentrat acolo si rezultatul va fi altul .

Referitor la faptul ca orice peste mare poate schimba in orice moment podiumul o stiu si este foarte corect dar vreau sa cred si cred ca nimic nu il va mai da jos de pe locul 1 pe Dani dan si echipa lui.

Fire cit mai intinse tuturor participantilor.

ali_sef2007

Mesaj de ali_sef2007 »

sa nu uitam de aripa tanara :D ..Vali B ,Smoala,Badulescu. posibil sa schimbe ceva in clasament.

menzoco

Mesaj de menzoco »

petrisor scrie:[/img][/img]
menzoco scrie:Haide Voicu Adrian baga mosmoandele tale in functiune.se poate si mai sus..CAT POATE SA CONTEZE UN BOILES DE CALITATE.. :twisted:
Petrisoare iar esti cel din urma????

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sambata dimineata :

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

goasha

Mesaj de goasha »

Felicitari ADRIAN VOICU!!
Felicitari INTERCARP FISHING TEAM
FORZA AV BAITS :D
AV Carp Team

menzoco

Mesaj de menzoco »

Bravo Adrian Voicu.Felicitarile noastre celor de acasa.Te asteptam cu bratele deschise in cartier.VIne si Petrisor cel cu limba aspra.

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

Felicitari Robi Sorban si Dani Dan!!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

FINAL :

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”