Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Esti penibil !!!la început feliciți pe toată lumea , ai uitat sa- l mai feliciți pe Dumnezeu doar , iar in încheiere jicnesti pe toti participanții si mai ales pe cei care sau clasat pe podium, locu bila si Pescaru , esti penibil . Toti au pescuit cu bile proaste , toti au fost prosti dar voi ati avut ghinion , ce trist ....viorel doloc scrie:Felicitări administrației Peris, organizatorului, brigăzii de arbitri și lui George!
Felicitări premiantilorîn mod special și tuturor participanților.
Felicitări "Friends Carp Team " pentru rezultat și munca depusă...locul, bate si "bila" și pescarul, din păcate...
Greu la deal cu "boiii" mici !sorinmunteanu scrie:Esti penibil !!!la început feliciți pe toată lumea , ai uitat sa- l mai feliciți pe Dumnezeu doar , iar in încheiere jicnesti pe toti participanții si mai ales pe cei care sau clasat pe podium, locu bila si Pescaru , esti penibil . Toti au pescuit cu bile proaste , toti au fost prosti dar voi ati avut ghinion , ce trist ....viorel doloc scrie:Felicitări administrației Peris, organizatorului, brigăzii de arbitri și lui George!
Felicitări "Friends Carp Team " pentru rezultat și munca depusă...locul, bate si "bila" și pescarul, din păcate...
Felicitari pentru rezultat!sorinmunteanu scrie:Esti penibil !!!la început feliciți pe toată lumea , ai uitat sa- l mai feliciți pe Dumnezeu doar , iar in încheiere jicnesti pe toti participanții si mai ales pe cei care sau clasat pe podium, locu bila si Pescaru , esti penibil . Toti au pescuit cu bile proaste , toti au fost prosti dar voi ati avut ghinion , ce trist ....viorel doloc scrie:Felicitări administrației Peris, organizatorului, brigăzii de arbitri și lui George!
Nu am stabilit eu nimic , din pacate tu ai lasat impresia asta , toti concurenții au muncit si toti concurenții merita felicitați , nu doar aia care au bile mai bune dar au ghinion , daca intelegi . Eu iti multumesc oricum pentru felicitari.PallBogdan scrie:Felicitari pentru rezultat!sorinmunteanu scrie:Esti penibil !!!la început feliciți pe toată lumea , ai uitat sa- l mai feliciți pe Dumnezeu doar , iar in încheiere jicnesti pe toti participanții si mai ales pe cei care sau clasat pe podium, locu bila si Pescaru , esti penibil . Toti au pescuit cu bile proaste , toti au fost prosti dar voi ati avut ghinion , ce trist ....viorel doloc scrie:Felicitări administrației Peris, organizatorului, brigăzii de arbitri și lui George!
Nu stiu in ce masura...castigarea unui concurs, indiferent de importanta lui iti da voie sa stabilesti cine si cum si in ce fel e penibil!
Bucurati-va de victorie, e a voastra, o meritati din plin!
Ai castigat un concurs, nu ai inventat apa calda sau gaura in macaroana!
Suntem multi...dar din ce in ce mai putini oameni...
Vrei sa imi spui ca ai auzit pentru prima data aceasta vorba in lumea pescarilor?!
Hai sa fim mai buni... Felicitari inca o data!!!
sorinmunteanu scrie: Mulțumim tuturor celor care au crezut in noi si care ne-au susținut .