naie se pricepe sa sfideze gravitatia...si forta centrifuga.Turnanta cred ca il arunca afara din Clasament nu pe podium![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
naie se pricepe sa sfideze gravitatia...si forta centrifuga.Turnanta cred ca il arunca afara din Clasament nu pe podium![]()
Se pare ca si pestele il sfideaza pe elbogdan5 scrie:naie se pricepe sa sfideze gravitatia...si forta centrifuga.Turnanta cred ca il arunca afara din Clasament nu pe podium![]()
Data viitoare cu putin noroc va avea in dreapta pe Romica Tociu,Leo de la Strehaia si Bercea mondial, atunci sa vezi cum "bate" tot.eu zic ca Nae isi face datoria dar nu uitati ce are in dreapta lui...CREMA, FRISCA, CIOCOLATA))
cristy matei scrie:domnilor comentatori sportivi...nu ca i-as lua apararea lui gura sparta Nae...dar la ultimul concurs de calitate A1 a dat locul 9 din 10 ....deci eu zic ca Nae isi face datoria dar nu uitati ce are in dreapta lui...CREMA, FRISCA, CIOCOLATA)) locul nu da calitate daca pe A2, A3 chiar si A4 se pscuieste industrial
mergeti pe balta si lasati carcoteala...Nae are o medie de aproape 9 kg. cand ati prins ultima oara 10 pesti de 9 kg? cand ati participat ultima oara la un concurs si ati investit bani pentru asta? Nae o face pe banii lui...asa ca stima si respect!