De remarcat ca cei 9 oameni ce alcatuiesc cele 3 echipe din lotul "selectionerului" mai au de prins vreo 150 de kg ca sa-i ajunga din urma pe cei 2 oameni de pe A8

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Baietii aia muncesc din greu si pana maine se va striga si acolo BINGO (1.000 kg.)Stefan B scrie:Eu ...zic ca trebuie laudati si baietiide pe A1 care
Au 700 kg si pe care ...eu personal nu am auzit
De ei ( spre rusinea mea ) iar aceasta cantitate inca nu s-a terminat ...! La fel
Si pt Dan ....
...undeviorel doloc scrie:Familia SENZOR s-a reunit...
Toti participantii merita felicitarile noastre...dar "bingo" se striga o singura data...doar "linie" se poate striga de mai multe oriAtebo scrie:Baietii aia muncesc din greu si pana maine se va striga si acolo BINGO (1.000 kg.)Stefan B scrie:Eu ...zic ca trebuie laudati si baietiide pe A1 care
Au 700 kg si pe care ...eu personal nu am auzit
De ei ( spre rusinea mea ) iar aceasta cantitate inca nu s-a terminat ...! La fel
Si pt Dan ....
Ai ajuns sa te pricepi si la pescui bossulane ?viorel dulamita scrie:...undeviorel doloc scrie:Familia SENZOR s-a reunit..., ca domnul Cornel...nu'i, domnul Cristi...nu'i, Vladutz...nuí, Maimutoiul...nu'i, AV-ul...nu'i...la SENZOR, ci cistiga detasat un sector impreuna cu doi "copii"...parca vad mai mult Carp Zone
![]()
...
........................................................................................................................................................Vladut Mateianu scrie:...Mergi pe burta...