Din pacate ...internetul este praf ...in zona ....si trebuie sa le micsorez ...la dimensiunea de "small"....ca sa nu ocup prea multa banda cand le urc .....
Este o lupta interesanta pentru podium ....si eu zic ca va continua .....
Si Val pe 35 ....ar tb luat in considerare pentru locul 3, parerea mea ....
O sa vedem .....pana atunci cantar sambata dimineata:
Fişiere ataşate
Clasament sambata dim.jpg (117.54 KiB) Vizualizat de 1671 ori
Ce inseamna 9-10kg diferenta ? Mai nimic cam 2-3 pesti , sa nu uitam ca abia miine la 12 se termina concursul .
Si dupa acea ora putem discuta ce si cum .
Fire cit mai intinse tuturor participantilor.
marius_krp scrie:nada buna isi spune cuvantu+niste talent=locul 1 le da bogdanel cu balta in cap
Cand are 9-10 kg avans inseamna ca da cu balta in cap ?
Aproximativ. Sa nu uitam ca este pe cel mai slab loc dintre cele care se bat la podium.....
Ponton 20 este pontonul de protocol de la parcare Valdut,ponton in care in mod normal nu prea este pescuit iar in concursul asta in stanga si dreapta lui sunt pontoane libere. Daca le combini cu cineva care le si are cu baboiul este Super Loc !
Bravo Andrei si Bogdan!
Simt ca Lupii mei fac o figura frumoasa pana la final !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
marius_krp scrie:nada buna isi spune cuvantu+niste talent=locul 1 le da bogdanel cu balta in cap
Cand are 9-10 kg avans inseamna ca da cu balta in cap ? :shock
Aproximativ. Sa nu uitam ca este pe cel mai slab loc dintre cele care se bat la podium.....
Ponton 20 este pontonul de protocol de la parcare Valdut,ponton in care in mod normal nu prea este pescuit iar in concursul asta in stanga si dreapta lui sunt pontoane libere. Daca le combini cu cineva care le si are cu baboiul este Super Loc !
Ponton 20 este unul din cele mai intens pontoane pescuite cu boilies ...mai ales pentru pesti mari ....
Ponton 31 ....este mai slab cotat decat toate locurile de pe balta ......conform celor mai multe rezultate de pana acum ....