Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Depinde cum tinem haturile, caii destinului stiu drumul...Locul, nada sau pescarul??
Stefan B scrie:Felicitari Marian pentru organizarea concursului, pacat de lipsa de cooperare din partea crapilor, dar acest aspect NIMENI nu-l poate ANTICIPA, chiar daca balta are "peste"![]()
![]()
.
Multumesc pt bile Marian, Extreme Baits si-a facut datoria ....din cat s-a putut, s-a obtinut maxim pt sectorul C si un stand la mijlocul sectorului - Locul I la cantitate si calitate (doar cu 4 pesti - si atunci nu am contat la final ! )
Felicitari nea Victore pentru MV 2 - curatenie, liniste si sunt convins ...si populatie piscicola ! (chiar daca nu a cooperat crapul)
Si cand se prind tone atunci e buna balta nu ??? Ce repede mai stiti sa aruncati cu noroi si sa jigniti.... Eu zic sa mai invatati bunele maniere.... Ajuta in viata...eugen dragnea scrie:Tu ai urmarit concursul?Te-ai uitat putin pe cantitatea de peste prinsa?Sau pupi in c... din inertie?!Razvan Gheorghe scrie:Moara Vlasiei ramane in top...felicitari Victoras Petcu pentru acest carpodrom!!!!