The End !
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
A inceput Arabeladan _city_center scrie:ANUNT IMPORTANT PENTRU PESCARI !!!!
azi de la ora 12 pe TVR 2 se va difuza un amplu reportaj de la Boilesmania ....driluri spectaculoase....pescari celebrii si interviuri incendiare![]()
claudiupascu scrie:A inceput Arabeladan _city_center scrie:ANUNT IMPORTANT PENTRU PESCARI !!!!
azi de la ora 12 pe TVR 2 se va difuza un amplu reportaj de la Boilesmania ....driluri spectaculoase....pescari celebrii si interviuri incendiare![]()
@Mircea Gheran ,dan _city_center scrie:de ce rizi?....am ceva de azi,......de pe la 10 dimineata, cam pe unde a pescuit finu Gheran...inainte de a abandona concursul din motive numai de el stiute, dar aflate de toticarpmaster scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
George nimeni nu cere miracole!!! Stiu ca tu ai facut tot ce ai putut si mai stiu ca esti unul dintre cei mai cinstiti si bine pregatiti arbitrii de la noi. Cinste tie !!!!gor965 scrie:La modul cum se interpreteaza si speculeaza orice chichita din regulament ,eu cred ca va trebuiesc arbitrii surdo-muti (cate unul la fiecare stand) si un regulament autentificat la notar ! In acest mod eliminati orice discutie...arbitrul bazadu-se exclusiv pe ce vede pe balta si in fata ochilor ...regulament scris ,stampilat,ce mai , proba solida in caz de proces...comunicare - ZERO , fairplay - ZERO !Anutei Dragos scrie:.......... Rezolvarea: UN regulament mai clar, un arbitraj mai sever in litera regulamentului............
P.S
Eu nu sunt surdo-mut !