Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nae vad ca pe baietii de pe Corcodus nu-i bagi in seama, cu un peste de 12-13 kg se bat la loc.1.Pilhanul te face fericit de cele mai multe ori dar te si ,, omoara" cand ti-e lumea mai dragă. Acu doi-trei ani la un concurs unde se punctau sapte pesti echipa de pe Pilhan cu o zi inainte de a se termina concursul avea in sase pesti o medie de aproape 15kg parca si pana la sfarsit n-au mai luat nici macar un ciortan de 3-4 kg cu care ar fi castigat fara emotii concursul.Parerea mea este ca pana maine cel putin 6-7 echipe au sanse reale la loc.1, ca sa nu mai vorbim de surprize.popescu59 scrie:Foarte strins concursul pe final , Vaci 1 e pe val dar nu cred ca Pilhan nu va scoate ceva mare , iar Florin Murgeanu sta la pinda pentru 1 peste care in functie de marimea lui va spune si locul ocupat pe podium.Cred ca aceste 3 echipe au prima sansa la locul 1 .
Iarta-l Claudiu. Nae se baga sa faca trafic.claudiupascu scrie:Nae vad ca pe baietii de pe Corcodus nu-i bagi in seama, cu un peste de 12-13 kg se bat la loc.1.Pilhanul te face fericit de cele mai multe ori dar te si ,, omoara" cand ti-e lumea mai dragă. Acu doi-trei ani la un concurs unde se punctau sapte pesti echipa de pe Pilhan cu o zi inainte de a se termina concursul avea in sase pesti o medie de aproape 15kg parca si pana la sfarsit n-au mai luat nici macar un ciortan de 3-4 kg cu care ar fi castigat fara emotii concursul.Parerea mea este ca pana maine cel putin 6-7 echipe au sanse reale la loc.1, ca sa nu mai vorbim de surprize.popescu59 scrie:Foarte strins concursul pe final , Vaci 1 e pe val dar nu cred ca Pilhan nu va scoate ceva mare , iar Florin Murgeanu sta la pinda pentru 1 peste care in functie de marimea lui va spune si locul ocupat pe podium.Cred ca aceste 3 echipe au prima sansa la locul 1 .