Desfasurare Boiliesmania 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Boiliesmania 2013

Mesaj de viorel dulamita »

...Razvaneeee, facushi ce facushi si cistigashi concursul :wink: :D ...pentru asta JOS PALARIA in fata ECHIPEI :D ...
Multa sanatate si weekend placut TUTUROR !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ce usor este sa judecam si sa dam 25 la kur altuia.... :oops: ce merita(?)ghilotina Revolutiei Franceze sau
25 ani +5 agravanta pe modelul "comunist" :roll: , a gresit si este regretabil incidentul, felicitati castigatorii, participantii si hai sa lasam barfa si morala.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Gabi , gabi cind ti-am spus acum 2 zile cine urca pe podium ai zis ca sunt nebun. Nu nu de aceea mi se spune oracolul :lol: :lol:
Si bine ai scris , hai sa lasam birfa , stim cu totii ca Johann e un baiat de mare carcter, care cu siguranta regreta enorm cele intimplate si va incerca prin toate mijloacele sa repare gresala facuta .

florinfan

Mesaj de florinfan »

Felicitari Garcea,felicitari Cosmin
meritai grasane :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Gabi , gabi cind ti-am spus acum 2 zile cine urca pe podium ai zis ca sunt nebun. Nu nu de aceea mi se spune oracolul :lol: :lol:
Si bine ai scris , hai sa lasam birfa , stim cu totii ca Johann e un baiat de mare carcter, care cu siguranta regreta enorm cele intimplate si va incerca prin toate mijloacele sa repare gresala facuta .
:lol: :lol: N-am zis Nae ca esti nebun,... ce dreaq esti nebun :roll: :lol: am banuit doar ca ai baut apa dupa Berlanta (fata mamei Omida) !! :lol: :lol: ca prea le brodesti pe toate. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...daca "bungheshti" si cauza cutremurelor, esti intr-adevar oracolul din Alexandria :wink: :lol: ...

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Nu domne, ca-i nascut in Bucuresti, acolo langa Podu' Grant. "Oracolul de sub pod". Oricum, n-ar avea loc, ca pe langa Alexandria m-ai e si Mitica de la Liga, la cateva sute de km.

Bex69

Mesaj de Bex69 »

ady10 scrie:
in legatura cu cei din puscarii si alcoolul...trebuie trasata o limita intotdeauna...din pacate cei din inchisori au incalcat-o...in cazul de fata s-a sarit putin calul dar nu s-a trecut limita de care vb....[/quote]

Tare asta!!
Pai si daca ala care si-a luat-o in moaca cadea, se lovea de-o piatra si murea, la ce categorie se incadra domnu' agresor??...in categoria celor care au incalcat limita sau a celor care au sarit putin calul??? :oops: :oops: :oops:[/quote]

nu-i tare deloc...daca se intampla ce spui inseamna ca se trecea limita...nu poti generaliza...e vorba aici, strict de ce s-a intamplat si urmarile aferente!!!
CARBIT TEAM
(Încearcă să faci tot ce poți, în rest lasă-te în voia sorții!)

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

pentru toti care il cunosc pe iohann , aceste incidente sunt o mirare .... toata lumea care il stie cat de putin il stie ca un baiat plin de caracter , de bun simt , un baiat de treaba ... chiar daca faptele sunt urate , eu cred ca aceasta iesire poate fi data uitarii ... sunt convins 100% ca toti cei care il cunosc sunt de acord cu iertarea acestei nebunii a lui ....
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

FELICITARI RAZVAN &CO... esti mare (la volum)
FELICITARI NARCIS SI ECHIPA
FELICITARI MIRCEA SI COLEGII DE SUFERINTA
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”