Vreau sa incep prin a multumi partenerului meu din acest concurs Cosmin Banica ,care a fost ca de fiecare data la inaltime si fara de care acest concurs nu intra in palmaresul nostru.Si vreau sa-i multumesc si partenerului nostru Robert Sorban care a fost langa noi in fiecare moment al concursului (cel putin eu asa am simtit) ptr sprijinul moral care a contat extraordinar de mult.
Vreau sa multumesc brigazii de arbitri,mai putin lu Nea Cici ptr avertisment ( GLUMESC ).
Nu vreau sa-l uit niciodata pe George Iorga,omul fara de care concursurile in fenomenul crapist, sunt lovite de nulitate.
Singurul regret fata de acest concurs,este faptul ca mi-am dorit din totdeauna ca in eventualitatea in care am fi castigat un concurs de Grand Slem,la sfarsit sa ne cante si noua We are the Champions.Acest lucru nu s-a intamplat si este singurul regret.
Referitor la Iohann,imi pare rau ca nu a putut fi acolo sa se bucure ptr succesul nostru,sunt sigur ca se bucura enorm.
Fratilor,se intampla treagedii mult mai mari la bautura,oameni sunt loviti cu masina,omorati,familiile raman pe drumuri.A baut,s-a imbatat si a facut iuresh....Fiecare dintre noi a facut iuresh cel putin o data in viata la bautura si aici ma refer la baieti.Ioahnn este un caz special si fiecare dintre prietenii lui,il suporta ptr ca este un CAZ SPECIAL.Este omul pe care nu poti sa te superi decat ptr foarte putin timp.Asta este convingerea mea ca va fi si atitudinea conducerii Complexului Tancabesti,carora tin sa le multumesc ptr tot ceea ce fac ptr miscarea crapista din Romania.
Abia astept sa ne vedem la Cupa Iernii MV 2.
Multumim RB Baits ptr sustinere