Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ia zi tu Jose cate ore au ei anul acesta pe ponton 0 ca despre el este vb despre Ponton nu de balta?Armando scrie:Oamenilor, despre ce vorbim ? Badarcea cu Radu si BD au ore pescuite anul acesta pe Tancabesti cât au 20 de pescari adunate timp de 5 ani in si inafara competitiilor...credeţi ca mai au nevoie de sfaturi si direcţii de pescuit pe acest lac ??? Eu zic sa păstrăm acest topic pentru competiţie, nu pentru bravuri ieftine...
Mai bine ne spui tu câte ore ai pescuite pe Ponton 0 sau competiţii ...arsinel scrie:Ia zi tu Jose cate ore au ei anul acesta pe ponton 0 ca despre el este vb despre Ponton nu de balta?Armando scrie:Oamenilor, despre ce vorbim ? Badarcea cu Radu si BD au ore pescuite anul acesta pe Tancabesti cât au 20 de pescari adunate timp de 5 ani in si inafara competitiilor...credeţi ca mai au nevoie de sfaturi si direcţii de pescuit pe acest lac ??? Eu zic sa păstrăm acest topic pentru competiţie, nu pentru bravuri ieftine...
Daca aveti loc in masina va rog sa ma luati si pe mine. Cu cat mai multa experienta cu atat mai bine.maxx1979 scrie:Sa mergem impreuna...asa e mai multa experienta...Andrei I scrie:Interesan:) sunt convins ca Bogdan Dragan si Dan Badarcea iti sunt recunoscatori pentru indicatii Arsinel. Maine ma duc sa le dau si eu cate ceva din experienta mea.... asa Bravo asa.i frumos intre pescari armonie:)arsinel scrie:ATENTIE pana la sfarsit la Ponton 0 si Pilhan ,am fost azi la baieti le am dat cateva indicatii si sunt pe treaba.
Deja BD si Nea Dan B au scos o bucata de 14 kg.
La mai mare !
Vedeti ca e cam subred si nu suporta prea multi vizitatori. Stati la coada si asteptati civilizat sa va vina randulAndrei I scrie:Maine facem tare pe ponton 0))