tin sa te contrazicVladut Mateianu scrie:Da , corect.... Numai ca uitati un lucru important. Nada a fost aceiasi, solubile 1016 speciale ptr crap mare !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
tin sa te contrazicVladut Mateianu scrie:Da , corect.... Numai ca uitati un lucru important. Nada a fost aceiasi, solubile 1016 speciale ptr crap mare !
Ilie Victor Florea scrie:tin sa te contrazicVladut Mateianu scrie:Da , corect.... Numai ca uitati un lucru important. Nada a fost aceiasi, solubile 1016 speciale ptr crap mare !, dulapii ca i-am prins pe Dinamo, si a pus Andrei poze cu ei.. i-am luat la Impact.. asa ca, nu numai 1016 tine peste mare..
). Acum sper sa dam lovitura si la concurs.. sper la un loc bun. O sa mai pun niste poze cu partea nevazuta (si cea mai apetisanta) a pescuitului
)
"Se pot primi vizite la stand pana la ora 17 si doar pe jos.(AVERTISMENT)" Citat din regulament.Val Pangica jr scrie:O mica intrebare - la ce distanta de stand trebuie sa-si puna un pat un vizitator care doreste sa ramina peste noapte ?? sau mai bine spus , care sunt regulile in acest caz - pentru ca am un sofer care doreste sa ramina "alaturi" de mine , de simbata si pina la sfarsit , ca sa vada si el cum e cu pescutul asta de competitie . Rog sfaturi - sau mai bine zis unde poate sa se campeze publicul care doreste sa stea peste noaptes si in ce conditii ?
@ValVal Pangica jr scrie:O mica intrebare - la ce distanta de stand trebuie sa-si puna un pat un vizitator care doreste sa ramina peste noapte ?? sau mai bine spus , care sunt regulile in acest caz - pentru ca am un sofer care doreste sa ramina "alaturi" de mine , de simbata si pina la sfarsit , ca sa vada si el cum e cu pescutul asta de competitie . Rog sfaturi - sau mai bine zis unde poate sa se campeze publicul care doreste sa stea peste noaptes si in ce conditii ?
Costel Stanila scrie:STANDURI FINALE BOILIESMANIA:
B8 - SCALDATOARE (GROAPA LU' IONITA)