Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
in mare parte asa am procedat si noi...o singura serie de nepunctabili 4 la rand ne-au stricat socotelile...4.800-4.900-4950...in rest mai mare de 8.800 nu a vrut sa intre...pharaoh scrie:Pescuit mai aproape, săculeţ la fiecare lansetă, bila f. mica la cârlig, nadit putin si punctual cu solubile. Am prins mai mult decat am prin in doua zile si ceva. E drept ca tot putin, multi nepunctabili, dar daca pescuiam asa de la inceput măcar faceam 10 pesti mai repede. Cu bile mari, nadire mai multa si departe...ramaneam cu 3 peşti in clasament... Noaptea da, nu s-a prins deloc. Dar am exploatat mai bine momentele cand tragea.
a intrat la bila tare de 20!!jegan vlad scrie:La ce a intrat ala de 8.8 kg Florine ? RATB cumva?florin pocris scrie:in mare parte asa am procedat si noi...o singura serie de nepunctabili 4 la rand ne-au stricat socotelile...4.800-4.900-4950...in rest mai mare de 8.800 nu a vrut sa intre...pharaoh scrie:Pescuit mai aproape, săculeţ la fiecare lansetă, bila f. mica la cârlig, nadit putin si punctual cu solubile. Am prins mai mult decat am prin in doua zile si ceva. E drept ca tot putin, multi nepunctabili, dar daca pescuiam asa de la inceput măcar faceam 10 pesti mai repede. Cu bile mari, nadire mai multa si departe...ramaneam cu 3 peşti in clasament... Noaptea da, nu s-a prins deloc. Dar am exploatat mai bine momentele cand tragea.
am pescuit si aproape si departe..cu o intretinere constanta de 20-30 bile la fiecare peste prins...tot ce am prins a fost la bile mici...desi pe B sau C se prindea ,la bila de 20mm...daca ar fi mancat noaptea macar putin ..alta era situatia...