da bre, da' talica matale esti pescar de competitie si le este ciuda, basca ca esti si afemeiatic si te mai imbraci si in rosu. Cica te-au vazut pe 7 iunie la mitingul Bucharest Pride...Eu nu am fost decit un participant .

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
da bre, da' talica matale esti pescar de competitie si le este ciuda, basca ca esti si afemeiatic si te mai imbraci si in rosu. Cica te-au vazut pe 7 iunie la mitingul Bucharest Pride...Eu nu am fost decit un participant .
Mai Nae .In primul rand stii si tu ca si cei de langa mine ca ne-am contrat de cand a inceput concursul.Ai venit de la inceput si ai inceput sa tipi,ca sa facem schimb de locuri daca nu imi place locul .Pai cum sa fac schimb cu tine ,asta am tras ,pe ala pescuiesc.Ala e un loc bun,toti o stiu,dar daca poti pescui in dreptul tau ,in fata.popescu59 scrie:O simpla lamurire pt Iacob Cristian.
Cind vi la un concurs accepti ce a sabilit organizatorul fara sa faci nici cel mai mic comentariu, daca e ceva care nu iti convine nu te inscrii . Ai avut cel mai bun loc de pe balta Lazar dar tu ai vrut sa ai stuf in fata ca asa are toata lumeaAcel loc nu are stuf in fata are stuf la 40 m in st , dar tu ai vrut in fata. Ti -a m oferit varinta simpla daca nu iti place locul sa faci schimb cu mine care aveam stuf in fata dar ai refuzat, ti-am oferita varianta sa iti dau banii inapoi daca nu iti PLACE CE LOC AI TRAS , nici asta nu ai vrut . Dupa 3 zile de pescuit si vazind ca nu ai prins decit 1 peste ai dus barcuta peste cei din stinga fara sa intrebi macar oameni daca e vre-o problema . AI SPUS CA VREI SI TU STUF IN FATA
Eu ti-am spus frumos sa facem schimb de stand ca sa ai stuf in fata si iar ai refuzat , asa ca solutie pentru tine nu a existat , tu vroiai si tu stuf in fata
![]()
![]()
Dupa care ai inceput sa ma ameninti ca tu esti de la clubul Senzor si o sa vad eu ce o sa patesc
![]()
M-am speriat atit de tare incit nu am mai pescuit .
Dar am invatat ceva de la tine , daca nu imi convine locul tras voi cere si eu un loc cum au alti de pe balta mai norocosi decit mine care sa imi placa mie nu ma intereseaza ce a stabilit organizatorul eu platesc aceasi suma si vreau si eu cel mai bun loc care sa imi placa mie.![]()
Deci pe MV2 trebuie sa mi se dea si mie ponton chiar daca trag pe C , la Tincabesti sa mi se dea un loc precum Nae si Sec chiar daca trag Dinamo si toate astea findca am platit si eu aceasi suma .Cam asta ai cerut tu la acest concurs .
Problema a fost foarte simpla nu te-ai adresat cui trebuie , Nu eu am fost organizator , citeste topicul concursului si vezi cine a organizat concursul si cui trebuia sa te adrezezi tu![]()
Eu nu am fost decit un participant .
E topicul tau sau nu-ti convine "directia"....Rog un moderator sa inchida acest topic .
Dinu Paturica in carne si oase, ...tonny scrie:Pe balta Lazar Nae face legeaaaaaaaaa![]()
![]()
Asa e Mihai,aici ai dreptate.mihai.sava scrie:Cristi asa se intampla cand participi la concursuri organizate de anonimi,te bagi in cocina si te mananca porcii....
Stiu Nae ca tu esti pescar,daca trageai locul meu rupeai tenii in dos.Bai baiatule tu minti ca un copil de 10 ani ,cu o nerusinare iesita din comun.Tu ai impresia ca tipand si vorbind urat cu oamenii te crezi mai destept decat ei.CAND AI PROPUS SA NE DAI BANII INAPOI ??? DUPA 3 ZILE AM VENIT SA TE INTREB DE LOC SAU DUPA PRIMA ORA DE CONCURS AI VENIT LA NOI CU ARBITRII ?popescu59 scrie:CEI MAI MARI TREI PESTI-Balta LAZAR - ALEXANDRIA
CONCURS DE PLANTAT CU VAPORASUL
----------------------------
Organizator - Administratia BaltI Lazar
Durata concursului - joi ora 12. - duminica ora 12
Daca si acum mai ai ceva de comentat esti chiar jalnic tu . Scrie clar si raspicat cui trebuia sa te adresezi , asa ca scuze
Ai tras cel mai bun loc de pe balta si nu ai stiut sa te folosesti de el , acum dai vina pe stuffffffffff![]()
![]()
Organizatorul delimiteaza standurile si cei care trag locurile le trag numai si numai la noroc , dar tu vroiai sa pescuiesti pe stuf in fata . Locurile de pescuit aveau 50m tu vroiai loc de pescuit de 250 de m ca asa vrei tu . Aveai locul de pescuit de la mal spre plaure si peste plaure din st . ala erea locul de pescuit care avea 60-70 m nu la 250 m cu vroiai tu sa ai stand de pescuit.Ai fost penibil oricum , tu vroiai stuf in fata
![]()
cum avea toata lumea nu in stinga cum avea locul tau de pescuit , tu devenisei din participant ORGANIZATOR .Daca te adresai cui trebuia poate rezolvai cum vreai tu cu stuf in fata
:lol:Te-ai trezit dupa 3 zile de pescuit ca sa pescuiesti peste cei din stinga si asta numai dupa ce ai vazut ca au prins ei 2 pesti , pina atunci nu te-a deranjat nimic
![]()
![]()
![]()
Pentru mine subiectul este inchis , daca te preocupa pescuitul si aveai ce trebuie suta la suta cistigai acest concurs , cum au facut cei din dreapta ta , si-au vazut de pescuit cu ce trebuie acolo si au urcat pe podium.
.Rog un moderator sa inchida acest topic .