Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca nu mai mergem noi sa furamcornelserbu scrie:felicitari romanilor pentru participare ca altfel...sa fim seriosi, nu mai e ce-a fost
Cornele, Gigi Neagu nu mai face parte din Clubul Pescarilor, face parte din clubul BOILIES CARP TEAMcornelserbu scrie:felicitari romanilor pentru participare ca altfel...sa fim seriosi, nu mai e ce-a fost
si uite ca totusi, echipa lui tie s-a clasat cel mai bine dintre ehipele trecute ca romanesti...
vezi ce-nseamna sa joci acasa...ungurii au stiut ca s-a umplut balta de somn pitic si au omorat crapul cu tiger-nuts...Vladut Mateianu scrie:Multumim celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut si incurajat !Din pacate, flagelul numit "somn pitic" ne-a surprins, nimic din ceea ce stiam noi nu a mai fost valabil...Voi reveni maine cu detalii, atat eu cat si colegii mei din cele 6 echipe care au reprezentat Romania...
PS La capitolul "imagine" ptr Romania in lume...nota 10+ !
8 tone le-am vazut cu ochii mei, asa ca poti tu sa-l cunosti si pe tata lui radu morar ca nu tine...din pacate tot pestele era acoperit cu apa...Sakal scrie:@ V Oana
in loc sa iti bati joc de munca altora mai bine ai popula cu peste si nu ai mai minti lumea ca ai bagat 12 tone
de peste din Ungaria !!!dupa teapa pe care ne-ai traso cu concursul din toamna(1700 de euro cheltuiti pe cuvantul de onoare al domnului Victor Oana ca a populat cu 12 t de crap peste 5 kg),m-am interesat in Ungaria si mi sa comfirmat cea ce banuiam despre cele 12 t de crap.au fost 2 tone !!!!!
Ai uitat ca il cunosc pe Derer ????Ai uitat ca il cunosc si pe Radu Morar ???????
asta e ca sa nu mai poti prosti lumea !!!!