Desfasurare Chelleng Week Haromfa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
adrian apetrea
Puncte: 0

Re: Desfasurare Chelleng Week Haromfa

Mesaj de adrian apetrea »

multumesc.
Felicitari Romanilor!
LIFE IS FISHING!
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

felicitari romanilor pentru participare ca altfel...sa fim seriosi, nu mai e ce-a fost :D

si uite ca totusi, echipa lui tie s-a clasat cel mai bine dintre ehipele trecute ca romanesti...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:felicitari romanilor pentru participare ca altfel...sa fim seriosi, nu mai e ce-a fost
Daca nu mai mergem noi sa furam :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

tite

Mesaj de tite »

cornelserbu scrie:felicitari romanilor pentru participare ca altfel...sa fim seriosi, nu mai e ce-a fost :D

si uite ca totusi, echipa lui tie s-a clasat cel mai bine dintre ehipele trecute ca romanesti...
Cornele, Gigi Neagu nu mai face parte din Clubul Pescarilor, face parte din clubul BOILIES CARP TEAM :mrgreen: :mrgreen:

Iar pentru la anul viitor mizez si cred ca Micula Peter va fi in primi 3, o sa vezi ce echipa va prezenta Boilies Carp Team.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Rezultate deplorabile !
Esec capital!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumim celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut si incurajat !Din pacate, flagelul numit "somn pitic" ne-a surprins, nimic din ceea ce stiam noi nu a mai fost valabil... :( Voi reveni maine cu detalii, atat eu cat si colegii mei din cele 6 echipe care au reprezentat Romania...

PS La capitolul "imagine" ptr Romania in lume...nota 10+ ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

@ V Oana
in loc sa iti bati joc de munca altora mai bine ai popula cu peste si nu ai mai minti lumea ca ai bagat 12 tone
de peste din Ungaria !!!dupa teapa pe care ne-ai traso cu concursul din toamna(1700 de euro cheltuiti pe cuvantul de onoare al domnului Victor Oana ca a populat cu 12 t de crap peste 5 kg),m-am interesat in Ungaria si mi sa comfirmat cea ce banuiam despre cele 12 t de crap.au fost 2 tone !!!!!
Ai uitat ca il cunosc pe Derer ????Ai uitat ca il cunosc si pe Radu Morar ???????
asta e ca sa nu mai poti prosti lumea !!!!

@ V Mateianu
Felicitari baieti si nu va necajiti !!!! ati lasat impresie de nota 10 !!!! mi a comfirmat Palinca !!!! :wink:
La Haromfa conteaza mai mult omenia,prietenia si corectitudinea.
Multam lui Dumnezeu ca nu au apucat sa calce pe acolo cei care ne au facut de ras prin lume !!!!! si atata timp cat eu
am cuvant in fata lu Palinko,nici nu o sa calce !!!
fac pariu juniorii tai s au simtit extraordinar !!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Multumim celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut si incurajat !Din pacate, flagelul numit "somn pitic" ne-a surprins, nimic din ceea ce stiam noi nu a mai fost valabil... :( Voi reveni maine cu detalii, atat eu cat si colegii mei din cele 6 echipe care au reprezentat Romania...

PS La capitolul "imagine" ptr Romania in lume...nota 10+ ! :wink:
vezi ce-nseamna sa joci acasa...ungurii au stiut ca s-a umplut balta de somn pitic si au omorat crapul cu tiger-nuts...

bai vladute, tu ai studii de piscicultura, chiar nu se poate scapa de somnul asta pitic ??? :mrgreen:

@ george tite

sa fii sanatos si tu si gigi...nu ma intereseaza ca trece la alt club (care n-o sa se ifiinteze niciodata pentru simplul motiv ca tu esti un zgarcit care nu da 1800 pentru a-ti face club), nu e singurul care a dat bir cu fugitii... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sakal scrie:@ V Oana
in loc sa iti bati joc de munca altora mai bine ai popula cu peste si nu ai mai minti lumea ca ai bagat 12 tone
de peste din Ungaria !!!dupa teapa pe care ne-ai traso cu concursul din toamna(1700 de euro cheltuiti pe cuvantul de onoare al domnului Victor Oana ca a populat cu 12 t de crap peste 5 kg),m-am interesat in Ungaria si mi sa comfirmat cea ce banuiam despre cele 12 t de crap.au fost 2 tone !!!!!
Ai uitat ca il cunosc pe Derer ????Ai uitat ca il cunosc si pe Radu Morar ???????
asta e ca sa nu mai poti prosti lumea !!!!
8 tone le-am vazut cu ochii mei, asa ca poti tu sa-l cunosti si pe tata lui radu morar ca nu tine...din pacate tot pestele era acoperit cu apa... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Haromfa....un rai al pescarilor.
Asa as traduce eu tot ce inseamna balta Haromfa si modul in care intelege Palinko sa trateze pescarii.
Am fost pentru prima data la Haromfa, dar cu siguranta nu si pentru ultima pentru ca ma arde o dorinta teribila de revansa. :twisted:
In echipa cu Dragos Anutei si Bora Burak(arkadas) am incercat sa facem o figura cat mai frumoasa, dar din pacate toate informatiile acumulate de la prietenii care au mai fost acolo s-au dovedit nefolositoare in fata apetitului somnului pitic pentru boilesurile noastre si in a dorintei crapului de a manca tiger nuts, nada ce pescarii unguri, cehi si slovaci le-au servit-o cu generozitate crapilor.
Pot spune cu mana pe inima ca tot ce a lipsit echipelor romanesti a fost doar nada, tiger nuts-urile facand legea.
Felicit pe prietenii pescari prezenti si sper sa ne vedem din nou la anul in alte conditii.... :wink:
P.S. Poate invata si patronii de balti din Romania ce inseamna ospitalitate si respectul acordat clientului....
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”