DESFASURARE CONCURS 25 000 - 12-16 aprilie 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CONCURS 25 000 - 12-16 aprilie 2010

Mesaj de Victoras Petcu »

wolfgang scrie:
petcuvicto scrie:[
cornelserbu scrie:
viorele, mai scormoneste, ca a fost afara pe iarba... :lol: :lol: :lol:
Bine ca nu a fost cartonasul ROSU!!!!!! Daca in seara asta trece pe primul loc, se poate ca maine dimineata sa il i-a si pe ala "ROSU"!!!!! :lol: :lol: :lol:
Cam invidios domnule Victor ! Vlad Parfenie a dat un avertisment deoarece tine la verdeata din jurul baltii si la gazon. Dumneavoastra nu ?
Normal ca tin si eu la verdeata!!!! La concursul "SENIOR CUP 07-10 APRILIE 2010" care a avut loc pe M.V.2,o echipa a pus gratarul aprins direct pe iarba si nu a primit "galben"!!!!! Invidios de ce sa fiu?

CLASAMENT NEOFICIAL CANTITATE PE ECHIPE "CONCURS 25 000 PERIOADA 12 - 16 APRILIE 2010 = TANCABESTI (100 ORE!!!)"

PRIMELE 5 LOCURI:

LOCUL 1 = VACI 0 - DAN MITRANESCU & VASILICA BABOIERU 650.08 KG
LOCUL 2 = VACI 2 - TATA NITU & GEORGE TITE 609.96 KG
LOCUL 3 = GORGAN - PARASCHIV EMILIAN & NELU CAPITANU 538.35 KG
LOCUL 4 = PONTON 2 - GALITA GEORGE & COJOCEA ADRIAN 498.72 KG
LOCUL 5 = DINAMO - SILVIU FLORESCU & SORIN RUDEANU 477.05 KG

CLASAMENT NEOFICIAL CANTITATE "SENIOR CUP EDITIA A II-A PERIOADA 07 -10 APRILIE 2010 = MOARA VLASIEI 2 (72 ORE!!!)"

PRIMELE 5 LOCURI:

LOCUL 1 = CATALIN DUTA-VASILE BABOIERU = 915,8 KG
LOCUL 2 = EMILIAN PARASCHIV & CO = 832,0 KG
LOCUL 3 = DAN MITRANESCU-FLORIN MIREA = 766,2 KG
LOCUL 4 = IOHAN-RADOI MARIAN = 556,2 KG
LOCUL 5 = GENES & CO = 479,9 KG

"CUPA PRIMAVERII M.V.2 EDITIA A IV-A PERIOADA 25 - 28 MARTIE 2010 MOARA VLASIEI 2 = (72 ORE!!!)"

PRIMELE 5 LOCURI:

LOCUL 1 = PARASCHIV EMILIAN & CO = 926,7 KG
LOCUL 2 = MATY & CO = 858,7 KG
LOCUL 3 = BALAS ISTVAN & CO = 764,0 KG
LOCUL 4 = DARIUS HANDREA-SILVIU FLORESCU = 494,0 KG
LOCUL 5 = GEORGESCU MARIAN-IONESCU MARIAN MIHAI = 430,0 KG

Dumneavoastra ati fi invidios daca ati fi in locul meu?
Victoras Petcu

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

felicitari tuturor participantilor!
Ovidius Constanta

LCD

Mesaj de LCD »

tancabesti = crapi mari /toti pescarii
moara vlasia = ciortani multi, rar cate unul mai rasarit

nu se pot compara, respect vlad si ovidiu parfene.

!! si fara paznici in spate la tancabesti care sa te streseze si sa te oblige sa parchezi masina cum vor ei ca asa vrea ''bosul'' !

felicitari tata nitu, omul istorie al pescuitului la crap din romania.

luci

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

LCD scrie:tancabesti = crapi mari /toti pescarii

!! si fara paznici in spate la tancabesti care sa te streseze si sa te oblige sa parchezi masina cum vor ei ca asa vrea ''bosul'' !

luci
Ce gluma buna!!! :lol: Nu stiu de ce ai deranjeaza pe unii paznicii,daca respecta regulamentul!!! :D Fara paznici,cred ca M.V.2, ar ajunge cum a ajuns "Peris" etc !!! :wink: Nu cred ca esti in masura sa faci aprecieri dl clona!!! :D Ciortani se numesc acei "crapi" care au o greutate ce nu depasesc 3 kg dl clona!!! :D Oricum iti apreciez "gluma" dl clona!!! :lol:
Victoras Petcu

carpdiscount.ro
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carpdiscount.ro »

Felicitari TATA NITU !
De-abia astept sa te vad la individual pe Doripesco la rezistaenta fizica si ..psihica ! :lol:
MAGAZIN DE NEINCREDERE.
Site-ul Crapmania.ro nu-l recomanda!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

LCD scrie:tancabesti = crapi mari /toti pescarii

luci
Nu am dorit sa fac o comparatie intre M.V.2 si TANCABESTI (am dat un raspuns acelui pescar (wolfgang),care a scris ca sunt "invidios")!!! Nu contest munca si realizarile celor care administreaza lacul Tancabesti si pentru care merita tot respectul!!! Felicitari OVIDIU si VLAD PARFENE pentru ce ati realizat acolo,cit si pentru rezultatele care se obtin an de an la concursurile reusite de pe TANCABESTI!!!
Victoras Petcu

cipibm

Mesaj de cipibm »

Nu mai conteaza nimic atata timp cat George Tite(zis "marele")a scris o prima pagina de istorie.La noi in ardeal este o vorba:"acum nu se da pe-un jeb de cuie".Singura problema e ca trebuie sa faca sa se repete aceasta istorie.Sa vedem.Felicitari !A demonstrat ceva ce multi nu pot sa inteleaga,faptul ca daca intradevar vrei,poti.Mijloacele chiar nu conteaza.

tite

Mesaj de tite »

cipibm scrie:Nu mai conteaza nimic atata timp cat George Tite(zis "marele")a scris o prima pagina de istorie.La noi in ardeal este o vorba:"acum nu se da pe-un jeb de cuie".Singura problema e ca trebuie sa faca sa se repete aceasta istorie.Sa vedem.Felicitari !A demonstrat ceva ce multi nu pot sa inteleaga,faptul ca daca intradevar vrei,poti.Mijloacele chiar nu conteaza.

Multumesc Cipri,sa traduc pentru cei care nu inteleg cei ala jeb,buzunar mare,daca la Maconka trag un loc de sector C, in mod sigur aplic "mijloacele" lui Tata Nitu.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

multumesc loturilor care au raspuns provocarii de la tancabesti, acest frumos concurs pe care l-am organizat impreuna cu bunul meu prieten, vlad parfene.
a fost editia a 3 a a Euroconcursului-25.000, una mai disputata ca oricand, cu foarte mult peste dar si cu echipe deosebit de bine pregatite. nu au existat reclamatii, contestatii sau discutii. timp de 100 de ore pe balta nu s-a auzit decat caraitul tamburilor care desfasurau fir in viteza.
felicit lotul lui tata nitu pentru victorie. un sincer bravo!
regret ratarea lotului mitranescu. poate data viitoare (locul 2).
ma gandesc ca maimutoiul mic (locul 3), piticu (locul 4), vladut (locul 6) si cu mine (locul 5) poate eram mai puternici impreuna si nu cu loturi separate. dar nu-i nimic, asta e viata. a trecut timpul nostru, acum e vremea tinerilor - orhei, tite, nitu, etc :D
fruntea sus george alexandru (locul 7)!
va astept la urmatorul eveniment similar - CARPSHOW ( in septembrie), sau la anul, la editia a 4 a a Euroconcursului 25.000
inca o data, pentru cei care au pescuit la tancabesti in perioada 12-16 aprilie, din partea mea, JOS PALARIA!
AV
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Felicitari lotului castigator si tuturor celor care au participat . Cine zice ca e simplu sa pescuiesti pe Tancabesti ca locurile fierbinti se stiu deja greseste(este o opinie personala ). Am vazut pe "pielea" mea la Scaldatoare unde nu am reusit sa prind decat pestii la interceptie imediat in zona buturugilor. Fiecare pescar care a pescuise pe acest stand dadea alte indicatii gen-EU am prins la 80 metrii spre casa ,altul la 60 metrii dreapta spre vaci 0 ,altul tare cat poti la 120 metrii,altul nadesti mult la 100 si pescuiesti la 120etc etc. In 4 zile am avut timp sa testez toate zonele dar am prins numai la interceptie in momentul cand trecea "valul". Eu nu stiam acest loc si se poate sa fi gresit eu cu ceva . Vantul a batut 3 zile din spatele nostru si una din stanga noastra si poate a influentat si asta evolutia standului nostru.Un singur lucru au cazut de acord toti cei ce au incercat sa ne ajute ca ,Scaldatoarea cand i/ti da numai faci fata dar nu a fost cazul acum. O organizare profesionista de nota 10 si un lac deosebit .

ps. Echipele noastre nu au mai pescuit pe aceste standuri !
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”