eu zic ca ar fi mai bine sa astepti urmatorul concurs, unde vei avea ocazia sa-ti iei revansa. asa e in sport.
crezi ca acum mutu umbla dupa buffon sa faca o braila pe 100.000 euro, ca din trei penalty-uri i le da pe toate?!?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ai noroc ca a intervenit Andrei si mi-a umblat subtil la gargaunii care-i aveam in cap pentru tine, ca o tineam asa pana CC 2009.MIRCEA GHERAN scrie:Dan Mitranescu scrie:@barbumarius
Profit si eu de situatie sa-l mai intep pe Mircea![]()
Dane a trecut o saptamana ,nici acum nu ti-ai revenit ?![]()
Dan Mitranescu scrie:Ai noroc ca a intervenit Andrei si mi-a umblat subtil la gargaunii care-i aveam in cap pentru tine, ca o tineam asa pana CC 2009.MIRCEA GHERAN scrie:Dan Mitranescu scrie:@barbumarius
![]()
Te iert , dar nu te uit !
Faptul ca si acum crezi ca exista locuri proaste in cea ce priveste tenul, pe Hobaia, ma surprinde ...credeam ca ai mai crescut si tu...MIRCEA GHERAN scrie:Dan Mitranescu scrie:Ai noroc ca a intervenit Andrei si mi-a umblat subtil la gargaunii care-i aveam in cap pentru tine, ca o tineam asa pana CC 2009.MIRCEA GHERAN scrie:Dan Mitranescu scrie:@barbumarius
![]()
Te iert , dar nu te uit !
Trimis: Joi 12 20, 2007 11:48 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Dan Mitranescu a scris:
...si pentru o demonstratie live va invit la CC HOBAIA 2008 !!!
Dane mai usor ca faci valuri si nu te vad bine
Ps; nu-ti doresc sa cazi pe un loc nasol care nu prea ai ce face mai ales la ten !!! nu mai fii atat de increzator pt. ca mai sunt si alti care stiu sa prinda un amarat de peste si nu te vad bine cazand cu ei pe sector.
( anul trecut !!!)
![]()