DESFASURARE CONCURS MOARA VLASIEI 2 TOAMNA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

@ Dan centrul orasului

Ce Danute, te-ai plictisit la servici?.. :lol:
Te bagam si pe tine la "sponsori", daca se tinea braila... :oops:

Vezi ca-ti trimit 2 masini, ca sa ai ...de treaba.. :lol: :lol: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Cine mai are curaj sa faca "BRAILA" cu tine cind tu prinzi sute de kg pe noapte :lol: :?: ....nu vezi ca e frig?.....crezi tu ca mai maninca acum crapul?....

a1mer

Mesaj de a1mer »

Mananca crapul in draci :lol:
Trofim Cristian

CS Green Lake

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

dan _city_center scrie:Cine mai are curaj sa faca "BRAILA" cu tine cind tu prinzi sute de kg pe noapte :lol: :?: ....nu vezi ca e frig?.....crezi tu ca mai maninca acum crapul?....
Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!! :D

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!! :D [/quote]

dar un rapitor fac si eu...mananca?
:twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

vijeliosul scrie:Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!! :D

:twisted:[/quote]

[/b]Nu stiu daca maninca Vijelie pt ca nu da cam nimeni la rapitor dar,vino si tu si incearca :D

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

[/b]Nu stiu daca maninca Vijelie pt ca nu da cam nimeni la rapitor dar,vino si tu si incearca :D [/quote]

multumesc de invitatie :D o sa vin in cursul saptamanii sa fac un pescuit la rapitor. Multumesc inca o data.

cu respect,
vijelie

PETCU VICTOR

Mesaj de PETCU VICTOR »

OK VIJELIOSULE

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

PETCU VICTOR scrie:
vijeliosul scrie:Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!! :D

:twisted:
[/b]Nu stiu daca maninca Vijelie pt ca nu da cam nimeni la rapitor dar,vino si tu si incearca :D [/quote]

Rapitorul sigur maninca :!: :!: :lol: :lol: poate confirma Costel Stanila :wink:

Costele ,baga niste poze de simbata :shock: :lol: :lol: daca stiam veneam si eu :oops: poate simbata..daca mai maninca pestele ......:wink:

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

ceva rapitor mare? vreau sa vad:)) :shock: :twisted:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”