Ce Danute, te-ai plictisit la servici?..

Te bagam si pe tine la "sponsori", daca se tinea braila...

Vezi ca-ti trimit 2 masini, ca sa ai ...de treaba..

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!!dan _city_center scrie:Cine mai are curaj sa faca "BRAILA" cu tine cind tu prinzi sute de kg pe noapte![]()
....nu vezi ca e frig?.....crezi tu ca mai maninca acum crapul?....
vijeliosul scrie:Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!!![]()
[/b]Nu stiu daca maninca Vijelie pt ca nu da cam nimeni la rapitor dar,vino si tu si incearcaPETCU VICTOR scrie:vijeliosul scrie:Manincaaaaa Daneeee!!!!!! Apa a scazut si a revenit la normal si am vorbit chiar acum cu Gica paznicul care a spus ca "tipul de la Pitesti" care a pescuit aseara,pina la ora 04 a luat 15 bucati!!!!! dupa care a intrat la masina la somn din cauza frigului!!!!![]()
dar un rapitor fac si eu...mananca?