@Cezar Bibu,la mine la stand nu ai fost dv erati cu masina germana
@Cornel Serbu,am vazut eu niste pachete....parca ceva cu lapte telefonul e inca aici pe moara. sint cu el in probe fi pe faza acum ma duc la Ghita ca e petrecere mare
p.s.ii rog pe cei (f multi )care au dat mesaje ptr tombola ,sa ia legatura cu organizatorul, omul acela ,maestrul Stanila Costel la nr de tl 0722245078 ,care se plimba cu viteza pe aici pentru ca se pare ca premiul chiar o sa fie unul consistent
matei1971 scrie:vedeti ca o mica greseala la nr de puncte al echipelor clasate in partea de jos a clasamentului mai precis echipele situate pe locurile 12, 14, 15, 17, 18, 19
Poate ne luminezi tu de mica greseala despre care vorbesti
Maine sunt pe balta alaturi de baieti, sper sa am ceva capturi de fotografiat. La ce ora este cantarul de dimineata?
Care-i treaba cu tombola ? Cumva premiul este reteta de mamaliga a lui Dan Mitranescu ?
daca rezultatele la capturi sunt cele scrise in clasament iti voi spune doar pt echipa de pe 12:
la cantitate totala se afla pe locul 11 iar la capturi pe locul 15 deci are 26 puncte si nu 25
echipele de pe locurile 17, 18, 19 nu pot avea decat 34, 36 respectiv 38 de puncte.
sper ca nu te-am deranjat cu observatia mea
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.
matei1971 scrie:daca rezultatele la capturi sunt cele scrise in clasament iti voi spune doar pt echipa de pe 12:
la cantitate totala se afla pe locul 11 iar la capturi pe locul 15 deci are 26 puncte si nu 25
echipele de pe locurile 17, 18, 19 nu pot avea decat 34, 36 respectiv 38 de puncte.
sper ca nu te-am deranjat cu observatia mea
Nu m-a deranjat, si ai dreptate, acum am verificat si eu. Multumesc de sesizare.
Am postat ce am primit telefonic de la arbitrii,in dorinta de a informa cat mai rapid, fara sa verific, mea culpa
Maine voi fi pe balta si voi posta clasamentul provizoriu general la 48h, dupa ce o sa-l verific personal.
MIRON scrie:f putin peste prins azi prin alte standuri astept cu nerabdare cintarul de seara azi am nadit cu porumb preparat.cam 30 kg.au sarit unii cu gura f multa lume in vizita pe aici ,miine cica ar fi tombola cu premii pentru vizitatorii.
poate vine si Cornel Serbu ptr cadou .
hai sa ne auzim cu bine
FIR INTINS !
Daca ati nadit cu 30 kg porumb e clar,puteti dormi linistit!!
MIRON scrie:f putin peste prins azi prin alte standuri astept cu nerabdare cintarul de seara azi am nadit cu porumb preparat.cam 30 kg.au sarit unii cu gura f multa lume in vizita pe aici ,miine cica ar fi tombola cu premii pentru vizitatorii.
poate vine si Cornel Serbu ptr cadou .
hai sa ne auzim cu bine
FIR INTINS !
Daca ati nadit cu 30 kg porumb e clar,puteti dormi linistit!!
nu uita concursul inca nu s-a terminat
si daca tot esti pe aici in trecere, poate te interesezi vine apa tare de la Balotesti am pus semn pe la ora 18 si acum e acoperit de apa, 3 cm
acum te las, ma duc la vecini din dreapta ,sint in drill,poate il scapa
termometrul arata aici pe moara acum 0 grade
fir intins!
Ultima oară modificat Vin Mar 20, 2009 23:25 de către MIRON, modificat 1 dată în total.