Desfasurare Crapmania ed a 9-a Tancabesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DAVID NICU

Re: Desfasurare Crapmania ed a 9-a Tancabesti

Mesaj de DAVID NICU »

In conditiile in care nu ai declarat castigatoare echipa lui George Slave,si in urma calculari foilor de arbitraji cat si a foilor care stau la concurenti rezultatul a fost asta ,atunci esti absolvit de orice vina ca si organizator.

Eu am inteles de la George urmatorul lucru,citez

Eram castigator la finalul competitiei cu 200 g peste echipa adversa si la recalcularea fiselor pe fisa mea am ramas castigator iar pe fisa arbitrilor aveam mai putin cu 10 kg.

Vorbele fara acoperire nu sunt stilul meu.
Si incearca sa fi mai relaxsat ,lasa noroiul.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu este vorba de relaxare, dar este munca mea. Si vreau ca totul sa iasa perfect, pe cat posibil fara greseli. Si sti bine asta, mereu am fost impartial si i-am tratat pe toti pescarii la fel.

Nu exista fise diferite, cum ai inteles, pe ambele fise (si cea a lui George si cea a arbitrilor-adica cea oficiala) erau trecuti exact aceiasi pesti. Fisa oficiala(a arbitrilor) este la mine, toti pestii sunt trecuti si in cifre si in litere, toti pestii sunt semnati si nu exista deteriorari ale foii sau modificari.

Sper ca am lamurit situatia, multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Vladut Mateianu scrie:Nu este vorba de relaxare, dar este munca mea. Si vreau ca totul sa iasa perfect, pe cat posibil fara greseli. Si sti bine asta, mereu am fost impartial si i-am tratat pe toti pescarii la fel.

Nu exista fise diferite, cum ai inteles, pe ambele fise (si cea a lui George si cea a arbitrilor-adica cea oficiala) erau trecuti exact aceiasi pesti. Fisa oficiala(a arbitrilor) este la mine, toti pestii sunt trecuti si in cifre si in litere, toti pestii sunt semnati si nu exista deteriorari ale foii sau modificari.

Sper ca am lamurit situatia, multumesc.

Am inteles credeam ca sa repetat gresala de la finala.

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@D. Nicu
Intr-adevar lucrurile au stat asa cum le-a zis Vladut.La sfarsitul concursului noi stiam ca am pierdut balta la cca 400gr.A venit G.Slave de pe stand am comparat cantitatile si am tras concluzia ca el e loc 1.Insa Vladut Mateianu a hotarat sa refaca calculele datorita diferentei mici si FARA NICI O CONTESTATIE din partea noastra, pentru a nu fi dubii.Astfel a aparut un peste de 10 kg(cantitate malefica :lol: ) pus de doua ori pe fisele lor si astfel am iesit noi castigatori ...
PS1.Dumnezeu a vrut ca acest concurs sa-l castigam noi...De ce zic asta?Puteam sa pierdem calitatea f. usor in fata echipelor de pe Pilhan si Bradu..Puteam pierde la G.Slave cantitatea(10 kg e nimica toata pe Tancabesti) si exemplele pot continua...
PS2.Eu cred ca te-ai grabit cand ai facut aprecieri la sportivitatea echipelor din PLANET C.,deoarece ambitiile celor 4 echipe de la noi au fost foarte mari(intre noi,bineinteles) ....
PS3.Am banuit ca vor aparea asemenea discutii,ca asa suntem noi romanii ,un neam de ''scenaristi''...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Remus, pestele nu a "aparut" de doua ori, doar ca a fost adunata de doua ori la un calcul intermediar !Pe fise apare 1 data, nu exista niciun dubiu.

Felicitari inca odata si ptr rezultat dar si ptr modestie. Forza PLANET ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@george slave

imi pare rau ca ti-am cobit de 2 ori , fara sa vreau ! Sincer acum nu credeam in veci , ca mai pierzi .... dar nu l-am luat in seama pe dracu :wink: :wink: Iti promit ca nu mai scriu nici un pronostic la concursurile la care participi . Felicitari !

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Domnilor discutiile pot continua la nesfarsit,nu asta a fost scopul meu,eu va astept si la urmatoatele competiti pe echipe sau loturi,vreau sa rog organizatorul acestor competiti ca atat pe fisele arbitrilor cat si pe cele ale participantilor sa semneze pe langa arbitru si vecin si titularul fisei,asta pt a inlatura orice suspiciune.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

nu lipsa semnaturii titularului fisei este o greseala.
a fost o greseala din cauza faptului ca la cantitatea de 231 kg care se termina cantarul era un ultim peste de 10 ,63 kg. arbitrii de pe acea zona, din greseala , la calcule, au inceput tot cu pestele de 10,63 kg. daca Vladut nu cerea recalcularea fiselor din cauza diferentei de 400 grame intre cele 2 echipe, nu se mai descoperea aceasta diferenta. George iti port tot respectul desi te cunosc de putin timp dar sincer iti spun ca nu trebuie sa ai niciun motiv de indoiala asupra corectitudinii organizatorilor.
felicitari pentru rezultatul foarte bun pe care l-ati obtinut pe un loc mai putin renumit de pe balta!!!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Solutia e simpla: fise autocopiative modelul de la calificari. O fisa la fiecare cantar.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

a fost vorba de un total calculat gresit (exact ca la finala)
nu fisele autocopiative rezolvau problema. pentru ca exact aceeasi pesti se aflau pe ambele foi (concurent-arbitru).
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”