Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
george, ai perfecte dreptate, ai pierdut pe gresala altuia, iar acum trebuie sa te multumesti cu niste scuze si sa inghiti tot felul de crize de rinichi si mai stiu eu ce din partea unor arbitrii care nu si-au facut corect datoria...nu la sfarsitul concursului trebuiau sa faca recalcularea ci la sfarsitul fiecarei zile, iar daca punem putin mintea la contributie cum a incercat vali vesa, ne dam seama ca nu se ajungea aici cu fisele autocopiative, una pentru fiecare cantar, nu se ajungea aiciGeorge Slave scrie:Eu spun in felul urmator
Daca eu stiu ca am 2-1 joc altfel..logic nu ?Daca Cristi Matei spune ca greseala s-a facut la 213 kg asta inseamna ca a fost marti seara sau miercuri.....nu trebuia sa stiu si eu ? Si spun asta pentru ca eu vineri, dupa cantarul de dimineatta aveam avans de 16-17 kg,iar daca stiam ca am un avans mai mic sau nu aveam.....NU mai primeam la mine in stand 3 arbitri,plus un martor,plus Vlad Parfene,plus Victor Tarus pentru a face poze o ora,dupa care Cristi Dragne sa stea aproape o ora cu un peste in apa ca nu-si revenea si poate era mai multa liniste si mai prindeam un peste sau doi si asta era treba.
Poate acum am fost destul de clar.