Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Este ok, voi incerca sa tin cont de ea...cred ca este si parerea altora !bujie scrie:Cred ca trebuie scos Vernescu si ponton si pamant pt.ca oriunde l- ai Pune tot f. Proaste sunt
E o parere personala si daca se poate tine cont de ea e OK !!!
Claudiu, sugestiile le astept aici, dar sectoarele le fac singur si le prezint in ziua concursului, am destula experienta ca sa -mi dau seama ce iese daca incep toti sa-si dea cu parerea....claudiupascu scrie:Vladut,
Ma gandesc ca foarte multe locuri nu poti scoate avand in vedere ca suntem 33 de echipe dar in afara de cele doua locuri de pe Vernescu ar trebui sa avem in vedere si locurile de foc , daca pe malul cu avicola introduci Bodo si creezi un echilibru pe celalalt mal ,cu vaci 0 chiar nu poti face nimic si chiar daca majoritatea echipelor viseaza la acel loc din pct.meu de vedere mai degraba n-ar fi .Nu de alta dar stand cinci zile pe Vaci 0 cred eu ca esti la alt concurs unul in care pescuiesti singur in alta baltaDeasemenea nu cred ca ar fi rau sa creionezi Vladut sect.din timp ptr.a incerca sa ne dam cu parerea mai ales ca saptamana aceasta nu e nici un concurs iar la liber stim cu totii ca nu e foarte edificator. Bineinteles este doar parerea mea si am intervenit ptr.ca ne-ai sugerat tu Vladut.
Remus Munteanu scrie:@Vladut
Parerea mea e ca Rapa cu P0 se inghesuie si ar fi bine ca sa se aleaga unul din ele,asa cum era inainte..
Deasemenea cred ca pontonul Vernescu poate merge in C(deoarece la 33 de locuri nu ai foarte multe variante),iar Bodo intr-adevar aglomereaza zona Av1-Av2(o spun din proprie experienta , fiindca am stat la un concurs pe av1 si pe bodo era Jubi..)
Astea au fost niste pareri fata de cele de mai sus,care sper sa nu supere pe nimeni...
Oricum sunt sigur,Vlade ca tu ca si organizator, o vei scoate la capat cu sectorizarea.