Desfasurare Cupa APS, ed. X-a

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa APS, ed. X-a

Mesaj de Marian Constantin »

valiauto68 scrie: Eram curios ce spun cunoscatorii vis a vis de acest stand...gandindu-ma daca am obtinut un rezultat satisfacator sau se putea si mai bine sau mult mai bine de acolo.

Multumesc!
Valy , pe locul ala in 2009 la cupa APS ed V-a , eu impreuna cu Sarpe am castigat concursul cu acelasi sistem de punctare , calitate + cantitate ...

am pescuit in fata , putin stanga chiar in fata unei tevi si peste o agatatura gen cocioc , nu are legatura cu drumul care este chiar in fata la stanga Parosul si mai mult stanga fata de standul Parosu ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

valiauto68 scrie:Multumesc George si Ionut pentru info!

P.s Ionut despre concurs sau altceva nu am niciun cuvant urat de spus! Nu am spus nimic cu rautate! Felicitari pentru organizare, ai facut cat ai putut mai bine! Tinand cont ca am participat pentru prima data pe balta eram putin contrariat de ce spuneau unii sau altii despre locul pe care am pescuit.

Data viitoare ia-ti niste oua kinder pentru extragerea locurilor.... Biletele alea ca la gradininta pot fi interpretate...unul mai mototolit...altul taiat mai scurt...zic si eu...nu ca asa ar fi fost ale tale... Mai ales ca ai fost si organizator si participant.

Fire intinse si pe 2014!
Vali in stanga ai digu vechi cum a spus si iulica si ai o bresa pe unde intra si ies crapi cam pana in teava vestita la cupa Magic Bait de acolo am plecat cu 250 kg in 24 de ore era cu schimbare de locuri ,daca gaseai bresa in dig era deranj mare ,iar vis a vis de afirmatia mea era in siprit de gluma doar era un concurs de socializare pana la urma ti pup
Vice Campion National 2014

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Felicitari maxime celor de pe podium.
S- a adeverit iar ce am spus din 5 echipe GL am spus ca minim 2 vor fi pe podium. Am sperat in revenirea lui Iulian dar inca e la odihna asa ca v-a lasat ca sa va dea sperante pentru concursurile din 2014 . Daca ar fi cistigat si acum la concursurile din 2014 la care ar participa nu s-ar mai inscrie nimeni :lol: :lol:
Am o nedumerire nu am vazut nicaieri MEDIA pestelui din acest concurs , s-au e secret ?
Inca o data felicitari celor de pe podium .

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

popescu59 scrie:S-a adeverit iar ce am spus din 5 echipe GL am spus ca minim 2 vor fi pe podium. Am sperat in revenirea lui Iulian dar inca e la odihna asa ca v-a lasat ca sa va dea sperante pentru concursurile din 2014 . :lol: :lol:
Am scapat de oracolul da le Balcesti si ai aparut tu :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

pacat ca nu s-au facut si fotografii la acest concurs
Critic echilibrat

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

doru_croc scrie:
popescu59 scrie:S-a adeverit iar ce am spus din 5 echipe GL am spus ca minim 2 vor fi pe podium. Am sperat in revenirea lui Iulian dar inca e la odihna asa ca v-a lasat ca sa va dea sperante pentru concursurile din 2014 . :lol: :lol:
Am scapat de oracolul da le Balcesti si ai aparut tu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Sa nu aiba soarta caracatitei Paul ....
(http://www.prosport.ro/fotbal-extern/cm ... re-6535303 )

Am uitat sa felicit echipa de arbitri! Domnisoara care a cantarit a fost super corecta si atenta la fiecare detaliu!

Sionut

Mesaj de Sionut »

Dupa o noapte de odihna revin cu mai multe detalii.
In primul rand ii multumesc lui George Mihaila pentru balta,
este o pista destul de echilibrata si cu siguranta in primele 5 din jurul
Bucurestiului.
Multumim de asemeni pentru mancare, foarte gustoasa si care te scapa
de carat multe lucruri de acasa. De asemeni, curentul pe balta este o facilitate foarte
importanta atat pentru organizatorii de competitii cat si pentru concurenti sau pescari in general.
Concursul a fost desi amical, foarte incrancenat, cu rasturnari de situatii si cu suspans pana in final.
Felicitari echipei George Alexandru/Govoreanu Marius, loc bun, pescar bun locul unu pare logic, desi nu a fost obtinut foarte usor.
Felicitari echipei Marian Constantin, cu un foarte mare plus pentru faptul ca ai concurat singur. (ma rog, cu sotia dar ...)
Felicitari echipei din stanga mea, Ghita Adrian/Cazacu Bogdan/ Mirea Catalin care au condus
clasamentul general mai mult de jumatate de concurs, din pacate sambata pestele a migrat din zona unde era si asta s-a vazut in final.
Multumesc echipei mele Alex si Gabi, si lui Gabi in mod special pentru ajutorul dat la organizarea acestui concurs.
S-a prins o cantitate de 1705 Kg, din care 960 kg au fost pe sectorul A iar 745 kg pe sectorul B.
Au fost 813 pesti punctabili, de unde rezulta o medie de aprox 2.1 kg pe fiecare peste.

Va multumesc si va asteptam si in viitor la concursurile APS !
CS APS

FLORIN61

Mesaj de FLORIN61 »

la primul concurs cu 3 manse organizat pe greaca cercani am castiga locul 1 pe standul parosu si 3 la general !

reddog

Mesaj de reddog »

Felicitari castigatorilor !
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor !
Felicitari dlui George pentru balta si pentru conditiile oferite, nepotica mea s-a indragostit de Greaca-Cercani !
Multumim pentru mancarea foarte gustoasa !

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Pozele de la premiere
Vice Campion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”