Multumim pt. felicitari...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
viorel dulamita scrie: Felicitari Mircea Gheran pt cum te-ai "prezentat" la festivitatea de premiere, d'aia "te iubeste femeile si e moarte dupe tine"
...
dragos2710 scrie:nu rautacios, rusinoscodrut floricel scrie:cam rautaciosdragos2710 scrie:felicitari echipei castigatoare !
ps : ce-ati avut cu echipa din craiova de le-ati bagat mortul in casa?![]()
dragos2710 scrie:nu rautacios, rusinoscodrut floricel scrie:cam rautaciosdragos2710 scrie:felicitari echipei castigatoare !
ps : ce-ati avut cu echipa din craiova de le-ati bagat mortul in casa?![]()
Salut Vladut si felicitari pt. locul 1.Apropo kg.ti se trag de la slanina?Vladut Mateianu scrie:Multumim frumos ptr felicitari.
Si eu vreau sa ii felicit pe partenerii mei, Cristi Matei si George Slave , cei care au dus greul acestui mic concurs. Am pescuit pe un loc considerat favorit, dar cred ca strategia aleasa a fost cea care ne-a adus succesul. Despre pescuitul in sine voi face in curand un mic articol ptr Crapmania.ro, cu cateva concluzii importante ptr cei care vor pescui pe viitor pe lacul Greaca !
Felicitari lui nea Popica ptr efortul depus ca arbitru si in special lui George Mihaila ptr conditiile create si mancarea de exceptie cu care ne-a rasfatat....![]()
Si , ca fapt divers, echipa noastra a terminat cu 333 de kg, exact greutatea pe care o avem noi, membrii echipei : George -121 , Cristi 115 si eu -97 !!!!!!!![]()
![]()