petre iulian scrie:cum noaptea este un sfetnic bun ,in dimineata asta am realizat ca am fost mult prea dur ieri in declaratii

. Nu am zis niciodata ca s-a gresit intentionat si nici ca cei care au castigat au castigat nemeritat dar vad ca asta s-a inteles .Eu personal ii cer scuze lui Iohann pentru pentru iesirea mea dura de ieri ,nestiind ca el este organizatorul . Eu ca membru fondator al clubului Green Lake si formator de pescari de competitie ,invat membrii prima data ca inainte sa inveti sa castigi trebuie sa inveti sa pierzi ,asa ca iesirea mea de ieri nu are nici o treaba ca echipa noastra nu a castigat ....(cum se sugereaza )....
Felicitari tuturor concurentilor care au rezistat pe o asa canicula ,felicitari castigatorilor si administratiei baltii care au avut grija de noi sa ne aduca de la magazin tot ce ne trebuia (sucuri ,gheata ,etc ).
o zi buna

ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune, oricum la multe lucruri ai avut dreptate.toti invatam din greseli, iar eu chiar am gresit.organizatorul trebuie sa fie in mijlocul concurentilor, nu in stand.am crezut ca fiind un concurs fara mize f mari, puteam sa particip si eu...dar am realizat ce inseamna asta si pe viitor voi face exact ce am facut la concursurile trecute.
legat de agataturi, Jhony a stat cu paznicii o zi intreaga in apa, de unde au scos fire si crengi, de nici lor nu le venea sa creada.am vb cu Florin si cu o barca mare cu motor, cu o grebla mare, sa are balta din mal in mal pe fiecare loc.
la concursurile organizate de mine, orice tentativa de frauda descoperita, va fi taxata cu eliminarea din concurs si cu interdictia permanenta la concursurile mele!nu am prieteni in concursuri, toti vor fi sanctionati conform regulamentului, cum ati vazut f bine ca am procedat, de fiecare data cand a fost cazul.
sa ne vedem sanatosi.