Multumesc celor care ne-au incurajat si au fost alaturi de noi, multumim lui Iulian Petre care a organizat de nota 10+ acest concurs (se face deja un tipar ), dar in primul rand multumesc colegilor echipei , George si Misu. Am tras cu totii din greu, dupa maxim 10 ore de somn de persoana va inchipuiti ce a fost pe noi, eu unul mai aveam putin si adormeam pe drum la plecare .
Voi reveni cu detalii din concurs, pana atunci o mica surpriza pentru Misu, de altfel si una din singurele poze cu capturi din concurs ( asa se intampla cand pescuitul e pe primul loc, nu mai avem timp si de poze ). Si cand ma gandesc la tenii aia de 6-7 kg, la salonta aia roz, la tubul de 9,8 kile (cel mai mare ten prins de mine pana acum- prins si cantarit noaptea, fiind captura in acel moment), imi vine sa urlu ca nu am aparat foto.
Felicitari echipelor de pe locul 2 si 3, cu o mentiune speciala pentru echipa din Baia Mare - Pop Cosmin si Lupsea Bogdan (locul 2), niste baieti de nota 10, pescari extraordinari care ne-au tinut stacheta sus suflandu-ne in ceafa, dar astfel scotand tot ce este mai bun din noi. Bravo baieti, mi-a facut o reala placere sa va cunosc si va mai asteptam si la alte concursuri organizate de noi. Bineinteles, sa nu uitati dipurile si ... ingerii negri

. Multe succese clubului vostru , sunt sigur ca aveti multe de spus pe balti in ceea ce priveste concursurile la crap.
Un concurs din care am invatat multe, am tras cot la cot cu totii si rezultatele s-au vazut. Inca un plus pentru George cu ale carui bile am pescuit si am reusit acest rezultat. Forta verde si "ingerii pasnici" lovesc din nou !