Fereasca Dumnezeu...comisia de disciplia si litigii a SENILULUI si asa someaza...irinel bunica scrie: PS: sunt curios sa văd ce discuții o sa iasă la final !! Prevăd multe pagini![]()
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Fereasca Dumnezeu...comisia de disciplia si litigii a SENILULUI si asa someaza...irinel bunica scrie: PS: sunt curios sa văd ce discuții o sa iasă la final !! Prevăd multe pagini![]()
![]()
Sunt mai multi agenti acoperiti pe m2 la MV decat are CIA...irinel bunica scrie:![]()
![]()
Cred ca știu și cine va începe
![]()
Sa-ti iei schiurile !...peste putin timp va incepe sa ninga !irinel bunica scrie:![]()
Vin și eu mâine dimineață!!
Panicheaza George concurentii,poate abandoneaza cativa si se rezolva si cu non combatul.gor965 scrie:peste putin timp va incepe sa ninga !
Pot sa iau și sania?gor965 scrie:Sa-ti iei schiurile !...peste putin timp va incepe sa ninga !irinel bunica scrie:![]()
Vin și eu mâine dimineață!!
Nu-i nici o rusine sa abandonezi in astfel de conditii. Pacat ca vremea e imprevizibila si nu o poti regla din grile.gabi1 scrie:Panicheaza George concurentii,poate abandoneaza cativa si se rezolva si cu non combatul.gor965 scrie:peste putin timp va incepe sa ninga !![]()