Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cristian Stanoi scrie:Nu e cazul sa iti argumentez nimic. Nu a spus nimeni nimic de strategie doar ca e un lucru pe care nu il intelegi nici tu nici Dan si anume ca pestele mare prefera boilesul PUNCT. Imi aduc aminte cum la cupa iernii de anul trecut pe A uri nu si prins nici un peste mai mare de 5 kg....stiu ... nu ai avut BULAN.
Sent from my LG-E610 using Xparent Green Tapatalk 2
Vladut Mateianu scrie:Eu am zis ca vreau sa respect regulamentul CIPS, deci se va puncta de la 1.5 kg..... este treaba fiecaruia cum reuseste sa prinda pesti mari, care, logic, atarna mai greu la cantar.....
Ptr 2015 am programate o serie de evenimente la MV 2, incepand cu Cupa Primaverii editia a IX-a, continuind cu Best Team editia a II-a (concursul pe loturi) si terminand cu o posibila finala nationala la un CN al cluburilor (deocamdata in faza de proiect).
Toate se vor baza pe grile si pe regulament Cips in totalitate !
--------Madalin Dirla scrie:Am inteles,ati avut o strategie foarte bine pusa la punct daca ati reusit sa luati captura!
Cristian Stanoi scrie:Nu e cazul sa iti argumentez nimic. Nu a spus nimeni nimic de strategie doar ca e un lucru pe care nu il intelegi nici tu nici Dan si anume ca pestele mare prefera boilesul PUNCT. Imi aduc aminte cum la cupa iernii de anul trecut pe A uri nu AI prins nici un peste mai mare de 5 kg....stiu ... nu ai avut BULAN.
Sent from my LG-E610 using Xparent Green Tapatalk 2
La tine a fost mare stiinta cand l-ai luat p'ala de 15 pe pontonul 4,nuMadaline daca tu crezi ca `calitatea se face din bulan te anunt ca mai ai mult de invatat ...
Nici Mitranescu nu a avut bulan pe A -uri acum ca din 60 pesti a terminat cam pe ultimele locuri la calitate .... si altii langa el din 20 a prins 6 peste 10 kg Al dracu bulan ,nu-i asa ?
Stai jos ai nota minus infinit ...
-------Madalin Dirla scrie:La tine a fost mare stiinta cand l-ai luat p'ala de 15 pe pontonul 4,nuMadaline daca tu crezi ca `calitatea se face din bulan te anunt ca mai ai mult de invatat ...
Nici Mitranescu nu a avut bulan pe A -uri acum ca din 60 pesti a terminat cam pe ultimele locuri la calitate .... si altii langa el din 20 a prins 6 peste 10 kg Al dracu bulan ,nu-i asa ?
Stai jos ai nota minus infinit ...??? Iuliane,unii oameni nu mai cred in mos craciun de mult,altii cred si la batranete,depinde cum au fost crescuti
!!!
petre iulian scrie:-------Madalin Dirla scrie:La tine a fost mare stiinta cand l-ai luat p'ala de 15 pe pontonul 4,nuMadaline daca tu crezi ca `calitatea se face din bulan te anunt ca mai ai mult de invatat ...
Stai jos ai nota minus infinit ...??? Iuliane,unii oameni nu mai cred in mos craciun de mult,altii cred si la batranete,depinde cum au fost crescuti
!!!
Asta este ....astia de la Green Lake au bulan dupa gandirea taSi toti pescarii care pescuiesc la bile ...
Eu cu echipa mea am avut bulan de-am scos un 15 si-un 13 kg ,Ghita cu echipa lui a avut bulan de-a scos un 14 un 13 si vre-o 5 de 10 kg ,George cu echipa a avut bulan de-a scos vre-o 4 decari ,Pompierul cu echipa a avut bulan de-a scos un 13 ,un 12 si vre-o 5 decari ....
Suntem bulanosi toti. oare cu mamaliga cati decari s-au scos ?
A.... aia nu au avut bulan ...am uitat
petre iulian scrie:Daca ma iei la misto cu cele mai tari bile iti doresc noapte buna![]()
Ar fi bine sa nu mai sustii ca `calitatea se face din bulan ca rade lumea de tine