Macar niste poze ceva ...gor965 scrie:Rep scrie:Nu se afiseaza nimic.Vladut a securizat calculatorul,a plecat cu tastatura .... e ceva adevarat legat de securizare, in sensul in care doar la mansa 1 se vor afisa rezultatele...restl, la final !
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Macar niste poze ceva ...gor965 scrie:Rep scrie:Nu se afiseaza nimic.Vladut a securizat calculatorul,a plecat cu tastatura .... e ceva adevarat legat de securizare, in sensul in care doar la mansa 1 se vor afisa rezultatele...restl, la final !
![]()
Dupa ce termina arbitrii de cantarit ! Desi eu mi-am pus in clasament rubrica ptr. cantarirea de dimineata, la ora 13 ea (cantarirea inceputa la ora 7) nu s-a terminat !Vasilica Baboieru scrie:Hai George cu un clasament!
gor965 scrie: Dupa ce termina arbitrii de cantarit ! Desi eu mi-am pus in clasament rubrica ptr. cantarirea de dimineata, la ora 13 ea (cantarirea inceputa la ora 7) nu s-a terminat !
Pe langa faptul ca unele echipe au prins 50-60 de pesti, vantul puternic ne-a pus mari probleme ... trepiedul cu salteaua de cantarire si cantarul unei echipe de arbitrii a fost luat pe sus si aruncat de pe ponton in balta ! Cortul de la zona arbitrilor a fost rupt.Mindfreak scrie: Inseamna ca a fost activitate , nu gluma !!! Asteptam cu interes cantarul