DESFASURARE CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI SARULESTI 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
ValiRom

Re: DESFASURARE CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI SARULESTI 201

Mesaj de ValiRom »

Andrei.... sa stii ca am fost la premiere si am aplaudat castigatorii !!!
Asa ca.... :oops:

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

daca ai fost, imi cer scuze
eu nu te-am vazut

poze pun maine sau luni.
The One Team

kitanu

Mesaj de kitanu »

felicitari echipei lui bogdan dragan!
nu ne cunoastem dar am fost foarte multumit de "bilutele" care le-am folosit la greaca cercani!
poate o sa ne cunoastem si vom colabora!
inca o data FELICITARI!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Sakal scrie:
bogdan D scrie:In numele echipei vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat aici si pe balta!
Un concurs greu, cu vreme nu prea prietenoasa, crapi mofturosi, pescuit destul de greu in agatatura (printre case) si lista ar putea continua dar ma opresc aici sa nu va plictisesc.
Felicitari organizatorilor(AV si Cipica), super organizare, super idee cu publicatia zilnica, super concurs.
Felicitari Dl. Raduta pentru balta pe care o detine.
Urat gestul pescarilor din Baia Mare prinsi cu crapii spintecati. :evil:

PS Saki, ai ghicit tati, 100% a castigat Nitu! Nu a fost mare diferenta! :shock: :lol: Fir Intins! :wink:

Bogdan Dragan - "Maimutoiul Mic"
salut Maimutoi !!

Felicitari !!!

Dar sa nu uitam ca ai avut cel mai bun loc din concurs !
si sa nu uitam ca data trecuta ai tras tot locul ala si baiatu te facut cu 200 de kg de pe un loc care nu a intrat niciodata in primii 10 !! :wink:

sa fim sanatosi si sa ne vedem la anu la Sarulesti !!

@ Cornel Serbu

felicitari pentru cele 350 de kg prinse !!
Sarulestiul ne e Darvai !! :wink:

Multumesc mult!!!
Nu cred ca a fost cel mai bun loc din concurs! Daca mergea turnu'de apa nu mai ziceai asa ceva!
Legat de anul trecut...nu-mi aduc aminte sa fi fost asa diferenta, plus ca am iesit si eu cu AV in primii 10 de acolo, pe 7 daca imi aduc eu aminte!
Din pacate pt tine, nimeni nu-si aduce aminte de locul 2 sau "second place is the first looser", so...pana o sa castigi si tu Sarulestiul... :oops:
Sa fim sanatosi, sa ne duelam la anul si...fir intins tata Nitu!!! :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

kitanu scrie:felicitari echipei lui bogdan dragan!
nu ne cunoastem dar am fost foarte multumit de "bilutele" care le-am folosit la greaca cercani!
poate o sa ne cunoastem si vom colabora!
inca o data FELICITARI!
Multumesc mult!

Saky

Mesaj de Saky »

bogdan D scrie:
Sakal scrie:
bogdan D scrie:In numele echipei vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat aici si pe balta!
Un concurs greu, cu vreme nu prea prietenoasa, crapi mofturosi, pescuit destul de greu in agatatura (printre case) si lista ar putea continua dar ma opresc aici sa nu va plictisesc.
Felicitari organizatorilor(AV si Cipica), super organizare, super idee cu publicatia zilnica, super concurs.
Felicitari Dl. Raduta pentru balta pe care o detine.
Urat gestul pescarilor din Baia Mare prinsi cu crapii spintecati. :evil:

PS Saki, ai ghicit tati, 100% a castigat Nitu! Nu a fost mare diferenta! :shock: :lol: Fir Intins! :wink:

Bogdan Dragan - "Maimutoiul Mic"
salut Maimutoi !!

Felicitari !!!

Dar sa nu uitam ca ai avut cel mai bun loc din concurs !
si sa nu uitam ca data trecuta ai tras tot locul ala si baiatu te facut cu 200 de kg de pe un loc care nu a intrat niciodata in primii 10 !! :wink:

sa fim sanatosi si sa ne vedem la anu la Sarulesti !!

@ Cornel Serbu

felicitari pentru cele 350 de kg prinse !!
Sarulestiul ne e Darvai !! :wink:

Multumesc mult!!!
Nu cred ca a fost cel mai bun loc din concurs! Daca mergea turnu'de apa nu mai ziceai asa ceva!
Legat de anul trecut...nu-mi aduc aminte sa fi fost asa diferenta, plus ca am iesit si eu cu AV in primii 10 de acolo, pe 7 daca imi aduc eu aminte!
Din pacate pt tine, nimeni nu-si aduce aminte de locul 2 sau "second place is the first looser", so...pana o sa castigi si tu Sarulestiul... :oops:
Sa fim sanatosi, sa ne duelam la anul si...fir intins tata Nitu!!! :wink:
de ce nu spui tot aderarul despre clasarea ta si al lui AV pe locul 8 cu smecheria pe care ati facuto.
ati pescuit 3 zile la 400 de m dreapta in fata la Becker(standu Becker nu a fost bagatin concurs),pana va contestat Victor Oana si arbitri au fost instalati cu cortu pe becker ca sa nu mai pescuiti acolo.ultimele 2 zile nu ati mai prins nimic !!!
locul 2 l-am luat cand m-am batut 150 de ore cu o echipa de 5 persoane in loc de 3 !!
eu nu am fost contestat in viata mea la nici un concurs si nicodata nu sa spus despre mine ca as fi facut vreo manevra !!!
despre tine ?????? :roll: :roll: :roll:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Sakal scrie:[
de ce nu spui tot aderarul despre clasarea ta si al lui AV pe locul 8 cu smecheria pe care ati facuto.
ati pescuit 3 zile la 400 de m dreapta in fata la Becker(standu Becker nu a fost bagatin concurs),pana va contestat Victor Oana si arbitri au fost instalati cu cortu pe becker ca sa nu mai pescuiti acolo.ultimele 2 zile nu ati mai prins nimic !!!
locul 2 l-am luat cand m-am batut 150 de ore cu o echipa de 5 persoane in loc de 3 !!
eu nu am fost contestat in viata mea la nici un concurs si nicodata nu sa spus despre mine ca as fi facut vreo manevra !!!
noi am pescuit regulamentar
crapii i-am scos din fata, de pe platou, apa 1,80 m
am plantat la inceput in dreapta, dar nu am scos, am agatat. apoi ne-a interzis raduta, desi paco ne daduse voie.
am scos 3 peste 20 kile, ultimul chiar in prelungiri. avem si poze.
vorbesti din auzite si nu e frumos
te rog sa-ti rezolvi frustrarile altfel, nu cu barfe de doi lei.
Fişiere ataşate
DSCN5009.JPG
DSCN5009.JPG (91.77 KiB) Vizualizat de 1841 ori
PICT0038.JPG
PICT0038.JPG (55.47 KiB) Vizualizat de 1841 ori
The One Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Sakal scrie:
Nu e de mirare ca si tu, ca si ceilalti "obositi" care incerca sa faca parte din fenomen si care se baga in seama crezi acest lucru. Tot efortul depus in perioada Senzor este in zadar, ca doar am furat, nu? Hai sa-ti mai zic ceva...rezulatele raman orice ar fi. Si pe la Campionatul Mondial tot manevre am facut de am iesit vicecampioni mondiali, nu? Sunteti nistre frustrati care nu aveti nici un rezultat notabil si d'asta. Veniti mai oameni buni cu dovezi si atunci vorbim.
Despre ce am facut la acel concurs ti-a scris Andrei mai sus asa ca nu o sa repet!
E treaba ta cu cati te-ai batut tu la Sarulesti, idee este ca nu ai castigat, deci nu o sa ramai in istorie!
Numai bine si fir intins, tata Nitu! :lol:

Saky

Mesaj de Saky »

@maimuta

ai cam uitat la cine ai venit anul trecut dupa extragere si te-a invatat cum sa pescuieste la buncar?
la urmatorul concurs pe Sarulesti te resetez si de pe cel mai slab loc !!! :!:

ps
Tata Nitu era sa va faca de pe un loc care nu a intrat niciodata in primi 20 !!!!

Fir intins Tati

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Sakal scrie:@maimuta

ai cam uitat la cine ai venit anul trecut dupa extragere si te-a invatat cum sa pescuieste la buncar?
la urmatorul concurs pe Sarulesti te resetez si de pe cel mai slab loc !!! :!:

ps
Tata Nitu era sa va faca de pe un loc care nu a intrat niciodata in primi 20 !!!!

Fir intins Tati

@saki
Vezi ca minti cu nerusinare...cu un an inainte eu mai picasem odata pe acelasi loc cu AV si Tataie, deci stiam foarte bine locul.
Cred ca a venit prea multa lume la tine dupa ce au tras locurile, sa le dai sfaturi, ca doar esti pescar de Sarulesti! :oops: Pe mine cred ca ma confunzi cu altcineva.
Deci stop cu minciuna, eu nu am venit niciodata la tine sa ma inveti sa pescuiesc, si prin simplul fapt ca anul trecut nu te cunosteam, nu aveam nici o treaba cu tine deci nu mi-as fi permis sa fac asa ceva!!!
La anul poti sa ma resetezi de pe cel mai slab loc, asa este in pescuit, dar am si eu o rugaminte...pana o sa castigi si tu Sarulestiul las-o mai usor ca sperii pestele!!! :wink:
Si acum la Tancabesti tot tata Nitu a castigat!
Fir intins tati!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”