Asa ca....

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sakal scrie:salut Maimutoi !!bogdan D scrie:In numele echipei vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat aici si pe balta!
Un concurs greu, cu vreme nu prea prietenoasa, crapi mofturosi, pescuit destul de greu in agatatura (printre case) si lista ar putea continua dar ma opresc aici sa nu va plictisesc.
Felicitari organizatorilor(AV si Cipica), super organizare, super idee cu publicatia zilnica, super concurs.
Felicitari Dl. Raduta pentru balta pe care o detine.
Urat gestul pescarilor din Baia Mare prinsi cu crapii spintecati.![]()
PS Saki, ai ghicit tati, 100% a castigat Nitu! Nu a fost mare diferenta!![]()
Fir Intins!
Bogdan Dragan - "Maimutoiul Mic"
Felicitari !!!
Dar sa nu uitam ca ai avut cel mai bun loc din concurs !
si sa nu uitam ca data trecuta ai tras tot locul ala si baiatu te facut cu 200 de kg de pe un loc care nu a intrat niciodata in primii 10 !!
sa fim sanatosi si sa ne vedem la anu la Sarulesti !!
@ Cornel Serbu
felicitari pentru cele 350 de kg prinse !!
Sarulestiul ne e Darvai !!
Multumesc mult!kitanu scrie:felicitari echipei lui bogdan dragan!
nu ne cunoastem dar am fost foarte multumit de "bilutele" care le-am folosit la greaca cercani!
poate o sa ne cunoastem si vom colabora!
inca o data FELICITARI!
de ce nu spui tot aderarul despre clasarea ta si al lui AV pe locul 8 cu smecheria pe care ati facuto.bogdan D scrie:Sakal scrie:salut Maimutoi !!bogdan D scrie:In numele echipei vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat aici si pe balta!
Un concurs greu, cu vreme nu prea prietenoasa, crapi mofturosi, pescuit destul de greu in agatatura (printre case) si lista ar putea continua dar ma opresc aici sa nu va plictisesc.
Felicitari organizatorilor(AV si Cipica), super organizare, super idee cu publicatia zilnica, super concurs.
Felicitari Dl. Raduta pentru balta pe care o detine.
Urat gestul pescarilor din Baia Mare prinsi cu crapii spintecati.![]()
PS Saki, ai ghicit tati, 100% a castigat Nitu! Nu a fost mare diferenta!![]()
Fir Intins!
Bogdan Dragan - "Maimutoiul Mic"
Felicitari !!!
Dar sa nu uitam ca ai avut cel mai bun loc din concurs !
si sa nu uitam ca data trecuta ai tras tot locul ala si baiatu te facut cu 200 de kg de pe un loc care nu a intrat niciodata in primii 10 !!
sa fim sanatosi si sa ne vedem la anu la Sarulesti !!
@ Cornel Serbu
felicitari pentru cele 350 de kg prinse !!
Sarulestiul ne e Darvai !!
Multumesc mult!!!
Nu cred ca a fost cel mai bun loc din concurs! Daca mergea turnu'de apa nu mai ziceai asa ceva!
Legat de anul trecut...nu-mi aduc aminte sa fi fost asa diferenta, plus ca am iesit si eu cu AV in primii 10 de acolo, pe 7 daca imi aduc eu aminte!
Din pacate pt tine, nimeni nu-si aduce aminte de locul 2 sau "second place is the first looser", so...pana o sa castigi si tu Sarulestiul...![]()
Sa fim sanatosi, sa ne duelam la anul si...fir intins tata Nitu!!!
noi am pescuit regulamentarSakal scrie:[
de ce nu spui tot aderarul despre clasarea ta si al lui AV pe locul 8 cu smecheria pe care ati facuto.
ati pescuit 3 zile la 400 de m dreapta in fata la Becker(standu Becker nu a fost bagatin concurs),pana va contestat Victor Oana si arbitri au fost instalati cu cortu pe becker ca sa nu mai pescuiti acolo.ultimele 2 zile nu ati mai prins nimic !!!
locul 2 l-am luat cand m-am batut 150 de ore cu o echipa de 5 persoane in loc de 3 !!
eu nu am fost contestat in viata mea la nici un concurs si nicodata nu sa spus despre mine ca as fi facut vreo manevra !!!
despre tine ??????![]()
![]()
Nu e de mirare ca si tu, ca si ceilalti "obositi" care incerca sa faca parte din fenomen si care se baga in seama crezi acest lucru. Tot efortul depus in perioada Senzor este in zadar, ca doar am furat, nu? Hai sa-ti mai zic ceva...rezulatele raman orice ar fi. Si pe la Campionatul Mondial tot manevre am facut de am iesit vicecampioni mondiali, nu? Sunteti nistre frustrati care nu aveti nici un rezultat notabil si d'asta. Veniti mai oameni buni cu dovezi si atunci vorbim.Sakal scrie:
de ce nu spui tot aderarul despre clasarea ta si al lui AV pe locul 8 cu smecheria pe care ati facuto.
ati pescuit 3 zile la 400 de m dreapta in fata la Becker(standu Becker nu a fost bagatin concurs),pana va contestat Victor Oana si arbitri au fost instalati cu cortu pe becker ca sa nu mai pescuiti acolo.ultimele 2 zile nu ati mai prins nimic !!!
locul 2 l-am luat cand m-am batut 150 de ore cu o echipa de 5 persoane in loc de 3 !!
eu nu am fost contestat in viata mea la nici un concurs si nicodata nu sa spus despre mine ca as fi facut vreo manevra !!!
despre tine ??????![]()
![]()
Sakal scrie:@maimuta
ai cam uitat la cine ai venit anul trecut dupa extragere si te-a invatat cum sa pescuieste la buncar?
la urmatorul concurs pe Sarulesti te resetez si de pe cel mai slab loc !!!![]()
ps
Tata Nitu era sa va faca de pe un loc care nu a intrat niciodata in primi 20 !!!!
Fir intins Tati