Sau poate ca asa a vrut Dumnezeu...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cei care prind cred ca au pescuit anul trecut si cunosc baltalegio1083 scrie:Dupa parerea mea, si dupa cate am vazut , nu pescuiesc indeajuns de departe si au dat "cam" multa nada... cei care nu prind spun ca n-are balta peste...
da, s-ar putea sa ai dreptate...in general n-am putut niciodata sa-i sufar pe cei foarte bine informati, doar pentru simplul fapt ca-i cred securisti...ReMuS scrie:Cine va spus ca pescuieste cu readymadeuri?
nu a-ti fost bine informat![]()
Mai vedem noi la primul concurs unde se pescuieste doar la bile......................................ce gheata o sa-i treaca pe sira spinarii................................................Madalin007 scrie:Sakal scrie:Si eu as vrea sa castige Junioru !!!
Numai ca mi e cam frica de ''strategiile'' lu astia care au picat unu langa altu !!!!!!!!
Nu ati observat ca Mitranescu nu mai stie sa prinda nici peste mic !!![]()
![]()
![]()
![]()
Sper ca arbitrii au faza lunga aprinsa non stop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
[/quo
........................................va pune gheata la inima Mitranescu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pe canicula asta prinde bine ceva rece
![]()
![]()
![]()
Cred ca acum ii da Paraschiv pestele inapoi lui Mitranescu de a ajuns el pe 4Sakal scrie:Si eu as vrea sa castige Junioru !!!
Numai ca mi e cam frica de ''strategiile'' lu astia care au picat unu langa altu !!!!!!!!
Nu ati observat ca Mitranescu nu mai stie sa prinda nici peste mic !!![]()
![]()
![]()
![]()
Sper ca arbitrii au faza lunga aprinsa non stop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
@ mirelmirel petcu scrie:cei care prind cred ca au pescuit anul trecut si cunosc baltalegio1083 scrie:Dupa parerea mea, si dupa cate am vazut , nu pescuiesc indeajuns de departe si au dat "cam" multa nada... cei care nu prind spun ca n-are balta peste...