Desfasurare CUPA LATES 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare CUPA LATES 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

tite george a castigat, dupa f. multe incercari, un concurs! felicitari!
i-am spus-o si pe balta, o zic si aici: un alt lucru nu cred sa-l castige el vreodata, RESPECTUL.

copiii au avut un loc mai slab, dar au muncit foarte mult. bravo!

despre loculurile 3 si 4, ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.

un concurs frumos organizat de inimosul gabi sandu si baietii lui. s-a vazut ca au muncit foarte mult la asta. bravo!
The One Team

Saky

Mesaj de Saky »

Felicitari Castigatorilor !
Felicitari Juniorii !!!!!!!! :wink:

@Mitranescu

Imagine Imagine Imagine Imagine

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
despre loculurile 3 si 4 ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.
De Bikila Abebe se vorbeste si acum si se va da ca exemplu multa vreme de acum in colo ,pe cand "purtatorii de Nike si Adidas " se dau uitarii imediat ce competitia a trecut ... :D

Dan Mitranescu
Veteran

Sakal scrie:Felicitari Castigatorilor !
Felicitari Juniorii !!!!!!!! :wink:

@Mitranescu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA
Oricat ai vrea tu tot mai mult imi plac femeile ! :D :D :D

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:
despre loculurile 3 si 4 ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.
De Bikila Abebe se vorbeste si acum si se va da ca exemplu multa vreme de acum in colo ,pe cand "purtatorii de Nike si Adidas " se dau uitarii imediat ce competitia a trecut ... :D
ce tampenie...
The One Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

felicitari tuturor participantilor si mai ales castiatorilor
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie: Carp Zone a participat cu DOUA ECHIPE ! una avand un singur pescar de competitie ( Catalin Duta ) si acesta cu piciorul rupt (nu mai pui ca a condus o parte din concurs)
intr-adevar, nefericita intmplarea lui catalin, care a alunecat pe scara ce cobora la pontonul lui. insa el a condus la inceput pt ca a prins castravete dupa castravete (citeste ten). la porumb. pentru ca, asa cum singur a declarat, el "a venit cu strategie pentru amur". *****
cum se intampla deseori, la un moment dat tenul nu a mai tras. iar asta nu are nicio legatura cu piciorul rupt. spre final catalin a luat de la octav cateva boiliesuri si a mai ciupit niste ciortani.
Dan Mitranescu scrie: si inca o echipa care "a carat peste lui Paraschiv" si a iesit pe locul 4. Daca scadem pestele respectiv de la Paraschiv si-l punem lui Mitranescu o sa vedeti si o echipa Carp Zone pe podium . Am facut asta ca sa nu bata la ochi ! :D
locul pe care a pescuit paraschiv (stand 16, cap de balta) a fost, dupa parerea mea, cel putin la fel de bun ca al lui tite. si categoric mai bun decat al lui octav & claudiu. aici s-a vazut in mod clar superioritatea stilui de pescuit modern in fata celui arhaic. boilies VS porumb uscat.
Dan Mitranescu scrie: P.S. Ultimul loc ocupat intr-un concurs se claseaza mult mai bine decat oricare loc de acasa , din fotoliu ....
se poate. insa eu consider ca oricine este liber sa-si dea cu parerea. sau ar trebui sa vorbeasca despre un concurs numai cei care au participat?

""""" strategie pt amur, vazuta cu ochii mei: sac solubil de grosimea ciorapului flausat si diametrul minimum 10 cm, pus pe tub de scurgere wc, spartura, porumb uscat, spuma galbena si benzar mix (15 lei - 3 kg).
The One Team

dutapit

Mesaj de dutapit »

""""" strategie pt amur, vazuta cu ochii mei: sac solubil de grosimea ciorapului flausat si diametrul minimum 10 cm, pus pe tub de scurgere wc, spartura, porumb uscat, spuma galbena si benzar mix (15 lei - 3 kg).

sac solubil 5m=20 lei si face acelas lucru ca cel de 30-40 lei
tub de scurgere wc=2 lei nu 40-50 lei
si daca prindeam "castraveti" dadeam si cu ciorap flausat folosit

ps.snobismul nu ne caracterizeaza.

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
locul pe care a pescuit paraschiv (stand 16, cap de balta) a fost, dupa parerea mea, cel putin la fel de bun ca al lui tite. si categoric mai bun decat al lui octav & claudiu. aici s-a vazut in mod clar superioritatea stilui de pescuit modern in fata celui arhaic. boilies VS porumb uscat.
De ce sa nu luam in calcul standurile 1 si 15 ca sunt echilibrate ?
Nu o sa creada nimeni chestia asta pentru ca se stie clar ca standul 1 este cel mai bun de pe balta , dar presupunem ca sunt egale.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Standul 1 nu este nici pe departe cel mai productiv de pe balta. Este destul de departe de traseul dominant al crapilor din acel lac si plus de asta, inafara de structura creata de digul in sine, nu prea are nimic. Mai e si adancimea ceva mai mare, intr-adevar.... insa pe o balta unde pestele este foarte mobil, dupa parerea mea cele mai bune locuri sunt cele de interceptie... :wink:

In alta ordine de idei, parerea mea e ca daca ar mai fi fost echipe si pe partea cealalta de lac, unde e vagonul acela, vis-a-vis de standurile 33-34, situatia ar fi fost cu totul alta. :twisted: :wink:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”