Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
De Bikila Abebe se vorbeste si acum si se va da ca exemplu multa vreme de acum in colo ,pe cand "purtatorii de Nike si Adidas " se dau uitarii imediat ce competitia a trecut ...andrei vladeanu scrie:
despre loculurile 3 si 4 ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.
Oricat ai vrea tu tot mai mult imi plac femeile !Sakal scrie:Felicitari Castigatorilor !
Felicitari Juniorii !!!!!!!!![]()
@Mitranescu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA
ce tampenie...Dan Mitranescu scrie:De Bikila Abebe se vorbeste si acum si se va da ca exemplu multa vreme de acum in colo ,pe cand "purtatorii de Nike si Adidas " se dau uitarii imediat ce competitia a trecut ...andrei vladeanu scrie:
despre loculurile 3 si 4 ce sa zic. a fost un atlet bikila abebe care a castigat medalie olimpica alergand descult. adidas si nike au produs, produc si o sa produca pantofi cu cuie pentru alergari. pentru ca atletismul asa se face.
intr-adevar, nefericita intmplarea lui catalin, care a alunecat pe scara ce cobora la pontonul lui. insa el a condus la inceput pt ca a prins castravete dupa castravete (citeste ten). la porumb. pentru ca, asa cum singur a declarat, el "a venit cu strategie pentru amur". *****Dan Mitranescu scrie: Carp Zone a participat cu DOUA ECHIPE ! una avand un singur pescar de competitie ( Catalin Duta ) si acesta cu piciorul rupt (nu mai pui ca a condus o parte din concurs)
locul pe care a pescuit paraschiv (stand 16, cap de balta) a fost, dupa parerea mea, cel putin la fel de bun ca al lui tite. si categoric mai bun decat al lui octav & claudiu. aici s-a vazut in mod clar superioritatea stilui de pescuit modern in fata celui arhaic. boilies VS porumb uscat.Dan Mitranescu scrie: si inca o echipa care "a carat peste lui Paraschiv" si a iesit pe locul 4. Daca scadem pestele respectiv de la Paraschiv si-l punem lui Mitranescu o sa vedeti si o echipa Carp Zone pe podium . Am facut asta ca sa nu bata la ochi !![]()
se poate. insa eu consider ca oricine este liber sa-si dea cu parerea. sau ar trebui sa vorbeasca despre un concurs numai cei care au participat?Dan Mitranescu scrie: P.S. Ultimul loc ocupat intr-un concurs se claseaza mult mai bine decat oricare loc de acasa , din fotoliu ....
De ce sa nu luam in calcul standurile 1 si 15 ca sunt echilibrate ?andrei vladeanu scrie:
locul pe care a pescuit paraschiv (stand 16, cap de balta) a fost, dupa parerea mea, cel putin la fel de bun ca al lui tite. si categoric mai bun decat al lui octav & claudiu. aici s-a vazut in mod clar superioritatea stilui de pescuit modern in fata celui arhaic. boilies VS porumb uscat.