Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Val scrie:Stefane , pune te rog clasamentul in format mai mare , ca unii dintre noi purtam ochelari de vedere )))) .Stefan B scrie:Clasament general miercuri seara
Val, clasamentul de sector e facut in baza punctelor obtinute in clasamentele de cantitate si calitate. Punctajul e cel anuntat aici -> http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 27537.html ... locul 1-1 punct, locul 2-2 puncte, locul 3-3puncte, locul 4-4 puncte , locul 5-4,1 puncte, locul 6-4,2 puncte , locul 7-4,3 puncte, locul 8-4,4 puncte. Eu nu vad pe nimeni cu 0 si pe locul 3 pe sector.Val scrie:Stefane , explica-ne si noua cum e facut clasamentul asta .... ca sunt unii cu 0 si 0 , si apar pe locul 3 pe sector ? ........
...tu esti familiarizat cu fenomenu'.gor965 scrie:Val, clasamentul de sector e facut in baza punctelor obtinute in clasamentele de cantitate si calitate. Eu nu vad pe nimeni cu 0 si pe locul 3 pe sector.Val scrie:Stefane , explica-ne si noua cum e facut clasamentul asta .... ca sunt unii cu 0 si 0 , si apar pe locul 3 pe sector ? ........
Din cate am inteles e o problema mare legatura la net acolo pe balta, motiv ptr. care nu poate urca imagini mari. O imagine a clasamentului la rezolutie buna (1100x1000) are cam 600-800 kb pe care trebuie s-o urci pe un server dedicat (Imageshack sau Photobucket) si de-abia dupa aia sa-i pui codul IMG in forum(ptr. ca varianta de atasament acceptata pe serverul Crapmania e limitata la 250 kb). E un pic mai complicat daca nu ai legatura buna la net.Val scrie:Scuze , am zis ca e nevoie de ochelari ... exista cineva cu 0 si 0 si 1,6 parca ...si e pe 8 , dar deasupra lui e cineva pe 3 . Prea mic tabelul pentru mine ... Am inteles cum se face mersi ... Dar repet , tabelul e minuscul ...si greu de descifrat chiar de astia mai tineri ..))) Eu stiu ca tu ai varianta si la asta ...ca pui tabele inteligibile mereu ...poate ii spui si lui Stefan cum sa faca su sa respecte regulile forumului . Cu drag ,