Ma uit pe camerele de pe balta si vad ca sunt intrunite toate conditiile ca sa inlocuiti ciorba de fasole cu TAIATUL PORCULUI.
Si cand te gandesti ce PRIMAVARA a fost la CUPA IERNII.
Fire intinse tuturor participantiilor.
Din ce am vazut pe Mv2 este IARNA totala , deci gluma cu lopetile s-a adeverit .
Sunt curios dintre cei care participa cine va cistiga anul asta , fiindca sunt reuniti la start citiva pretendenti seriosi la locul 1.
Eu cred ca dintre Bogdan Dragan,Iulian Petre, Dan Mitranescu si Radu Androne se va decide podiumul.
Nu conteaza invingatorul toti cei participanti vor fi invingatori pe o asemenea vreme , fire cit mai intinse tuturor participantilor .
Cind faceti pronosticuri luati in calcul vremea de afara , si mai ales ca pestele este foarte amortit , nu trage ca vara deci conteaza in primul si primul rind cine s-a antrenat luna asta pe MV2 , dupa care nada si momeala si mai spre sfirsit conteaza faima pescarului.S-ar putea sa avem surprize sa rasara un cistigator necunoscut care va face diferenta .Dar vom vedea cine ce si cum , cel mai greu este sa te muti la 20 de ore este crima si pedeapsa pe vremea asta .