Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ce-i cu el ?claudiupascu scrie:Clasamentul?
Fara periscop nu se vede dupa colt.gor965 scrie:Ce-i cu el ?claudiupascu scrie:Clasamentul?
Mai apasati F5 (refresh la pagina) ca nu stiu de ce dar de la un timp nu imi mai sunt afisate corect imaginile gazduite pe Photobucket. E drept, sunt utilizator vechi, am setari la cont care nu mai exista la conturile noi (pot afisa imaginile gazduite la rezolutia originala urcata la ei pe server) iar ei mai fac schimbari la sit din cand in cand. Nu stiu daca au luat in calcul ca unul ca mine, le foloseste sit-ul continuu de 8 ani, are aproape 90.000 de imagini gazduite, cu un volum de 30 GB care trebuie afisati oricand sunt accesate codurile IMG. Inclin sa cred ca au pus o limita de banda (desi platesc ptr. nelimitat) si daca numarul de accesari ale imaginilor depaseste limita, imaginile nu sunt afisate corect. Daca am in pagina cateva imagini de aproape 1 MB fiecare, la 20-30 accesari in acelasi moment, ei trebuie sa furnizeze mai multe de 30 MB pe secunda. Noi stam bine la viteaza de net, insa altii nu ... basca, topicul de desfasurare e insotit de cel cu galeria foto, iar acolo am sute de imagini intr-o singura pagina, rezultand un calcul al benzii de date mult mai mare furnizate concomitent dinspre Photobucket catre Crapmania. Nu stiu daca lucrurile stau chiar asa dar acum cam la asta ma gandesc ...claudiupascu scrie:Scuze George , in momentul cand ai postat a aparut si clasamentul.Era totul alb in locul clasamentului.