Fratilor ati stat in casa cu curu la calorifer ? De ce nu ati venit aici? Macar in vizita sa vedeti si voi ce inse,amna sa fi pescar la -5 grade . Din casa e simplu sa rizi de unul si de altul, veniti aici sa ridem la fata locului .
Ati pierdut cel mai frumos concurs din 2012 , in afara de participanti de top ati pierdut programele artistice din cele 3 seri plus masa festiva care este de supe super calitate .Urmeaza o noapte de pomina stropita din belsug cu vin si tuica fiarta .
Pentru curiosi intradevar nu pescuiesc cu ace si de aceea am 0 la cintar, recunosc ca intodeauna mai am multe foarte multe de invatat din arata pescuitului.Este o mare diferenta sa pescuiesti din fata calculatoruli acasa . Majoritatea din cei care au scris bine inteles cu rautate nu au vazut balta de prea multe ori anul asta , altfel nu ar mai face comentarii de 2 bani.Majoritatea pescarilor impatimiti si care respecta fenomenul se gasesc aici la fata locului fiindca nu conteaza vremea de afara nu conteaza ca prinzi sau nu peste conteaza ca suntem oameni si nu in ultimul rind adevarati prieteni indiferent de localitatea de unde suntem.Am simtit aici ca suntem o mare familie .