DESFASURARE CUPA S.N.A.P. ed.a-II-a - 05-08.07.12 - GREACA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
florian
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CUPA S.N.A.P. ed.a-II-a - 05-08.07.12 - GR

Mesaj de florian »

zfcristian scrie: Hai sa fim seriosi !
Eu unul pescuiesc acolo, anul asta am 6 weekenduri petrecute pe balta si asa cum am spus selectia o face pescarul , important e sa stie ce vrea . In regim de concurs te intereseaza cantitatea mai ales daca dai cu plastice o sa scoti multi pesti nu calitate. Mai era unu la Magura 9 care datea cu plastice si se mira de ce prinde peste mic , asa ca ..... nu are rost sa ne apucam sa facem lectii cu amatorii tari in gura ca patentu! :mrgreen:

eu eram prostu si amatorul care a scris despre selectia pestilor pe Magura 9,profesionistule...vad ca tu esti un super pescar care stie sa faca selectia pestilor de talie mare.daca tot esti asa de profesionist zine si noua la astia mai prosti cum draq faci tu selectia pestilor ....

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Un clasament??
Mersi :mrgreen:
SpritZCarp

george_gre

Mesaj de george_gre »

Decebalus scrie:Un clasament??
Mersi :mrgreen:
07.07. ora 12.00

• ST 1 – Ponton1 ----------259.77 kg
• ST2-- Ponton 4-------------50,06
• ST3—Toroipan st----------29,64
• ST4—Toroipan dr---------203,99
• ST5—Marius ---------------69,98
• ST6—Vali --------------------54,29
• ST 7—Cof.st ---------------139,4
• ST 8—Cof.dr --------------293,93
• ST 9—Directori -----------100,93
• ST 10—Bogdan -----------119,15
• ST 11—8 pontoane ------190,71
• ST 11—Parosu ------------270,03

Captura
ST 4-- 7,73kg

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...poi, bine bre "nea" Matei :roll: , mata organizezi, mata vrei sa cistigi :twisted: ...nu prea'i frumos :wink: :lol: ...
Fir intins in continuare TUTUROR !

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

florian scrie: eu eram prostu si amatorul care a scris despre selectia pestilor pe Magura 9,profesionistule...vad ca tu esti un super pescar care stie sa faca selectia pestilor de talie mare.daca tot esti asa de profesionist zine si noua la astia mai prosti cum draq faci tu selectia pestilor ....
Eu nu te-am facut prost,tu vad ca incerci sa dezvolti un scandal, te-am dat ca exemplu pentru faptul ca daca mergi pe plastice ai rulaj mare de pesti dar nu de talie mare, practic ai cantitate si nu calitate .
Nu o sa ma apuc sa iti tin lectii despre cum sa pescuiesti la selectie, va trebui sa intelegi singur asta, asta e frumusetea pescuitului , inveti tot timpul dar nu cu atitudinea asta .
Multummesc

@ George: VAd ca au baietii activitate , fire intinse in continuare !!!

addicted

Mesaj de addicted »

manevra nea vio manevra...nea Matei numai cu deastea se ocupa......daca era pus la pariuri nea matei avea cota ceva de genu 1.10:))

florian

Mesaj de florian »

zfcristian scrie:
florian scrie: eu eram prostu si amatorul care a scris despre selectia pestilor pe Magura 9,profesionistule...vad ca tu esti un super pescar care stie sa faca selectia pestilor de talie mare.daca tot esti asa de profesionist zine si noua la astia mai prosti cum draq faci tu selectia pestilor ....
Eu nu te-am facut prost,tu vad ca incerci sa dezvolti un scandal, te-am dat ca exemplu pentru faptul ca daca mergi pe plastice ai rulaj mare de pesti dar nu de talie mare, practic ai cantitate si nu calitate .
Nu o sa ma apuc sa iti tin lectii despre cum sa pescuiesti la selectie, va trebui sa intelegi singur asta, asta e frumusetea pescuitului , inveti tot timpul dar nu cu atitudinea asta .
Multummesc

@ George: VAd ca au baietii activitate , fire intinse in continuare !!!
crede-ma ca ma descurc destul de bine la pescuit si inca imi sustin parerea ca pe o balta unde este foarte mult peste mic nu o sa poti sa faci selectie...cand am fost la Magura 9 cum am scris si pe forum am pescuit exclusiv la bile tari si nu am selectat nici un peste, doar am avut trasaturi mai putine(pesti intre 3 si 4kg pe care i-am prins la doua bile tari de 24) in comparatie cu colegii mei care au pecuit cu naditor si plastice..nu pescuiesc la plastice in partidele de placere....deci parerea mea este ca intr-o balta cu mult peste mic nu poti face neaparat selectie...scuze pentru atitudine!
multumesc!

george_gre

Mesaj de george_gre »

Marian Constantin scrie:O întrebare am pentru organizator .. Un membru al clubului Overten a plătit un avans la acest concurs

Din păcate el face parte si din lotul care participa la CN si nu a putut participa la acest concurs ...

Îmi puteți răspunde domnule Matei si domnule George de ce nu i s-a putut returna avansul atâta timp cât concursul s-a anunțat cu 11 echipe si acum participa 13 ?

Pentru Vladut Mateianu , la concursurile organizate de tine cum se procedeaza in aceasta situație ?

Am si eu o intrebare pentru Marian Constantin daca se poate,

Cand a platit avansul nu participa la CN?(am inteles ca nea Matei a discutat cu colegul tau si a lamurit situatia nu inteleg de ce va bagati D.vs)

mariusd

Mesaj de mariusd »

E o vorba cu ala de arunca piatra ....
Hai sa fim seriosi !
Eu unul pescuiesc acolo, anul asta am 6 weekenduri petrecute pe balta si asa cum am spus selectia o face pescarul , important e sa stie ce vrea . In regim de concurs te intereseaza cantitatea mai ales daca dai cu plastice o sa scoti multi pesti nu calitate. Mai era unu la Magura 9 care datea cu plastice si se mira de ce prinde peste mic , asa ca ..... nu are rost sa ne apucam sa facem lectii cu amatorii tari in gura ca patentu! :mrgreen:
"Prietene" eu eram ala de dadeam la plastice langa Florian...dar eu nu m-am plans ca nu pot sa fac selectie. O selectie asa de buna a facut ca la doua bile de 24mm cu un fir de par de 8cm a prins perfect regulamentar un ciortan de sfert de kil.
Incearca sa nu dai exemple din auzite ci experientele tale.... :wink:
Marius Dumitru

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

@ Mariusd & Florian

Baieti, calm ca vorbiti ce nu trebuie. Daca voi nu ati reusit sa selectati un peste, nu generalizati ? Voi credeti ca daca puneti 2 bile de 20 tari veti prinde unul de 10 kile si daca veti pune 2 bile de 24 veti prinde unul de 15 ? FALS.

Selectia o faci prin modul in care nadesti, unde nadesti, unde pui montura, poate (aici sunt pareri impartite) si prin mixul bilei de la carlig. Asa ca daca tu ii dai bulgari sa nu te mire ca prinzi ciortan la bila. Sau daca pescuiesti pe patul de nada (chiar daca l-ai facut din bile) sa nu te mire ca iarasi iei ciortan.

Deci nu mai vorbiti tampenii.

Pt cultura lui Florian, are mai jos un articol scris de BD. Acum, Florian eu zic sa il suni pe Dragan si sa ii zici ca nu se poate selecta intr-o balta unde e si peste mic. :D

http://www.bogdandragan.ro/articole/str ... ec-ie.html
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”